CD Projekt posilňuje tím za pokračovaním Cyberpunku

K projektu pribral niekoľko veľmi veľkých mien herného biznisu.

pridal matus_ace 6.2.2024 o 16:43 pod hry
CD Projekt posilňuje tím za pokračovaním Cyberpunku

HRY > NOVINKY >

CD PROJEKT RED oznámil niekoľko významných posíl do tímu, ktorý pracuje na Project Orion - očakávanom pokračovaní Cyberpunku 2077, za ktorým stojí tím CD PROJEKT RED North America so sídlom v USA a Kanade.

Projekt Orion je v súčasnosti v počiatočnom štádiu vývoja a na jeho čele stoja veteráni štúdia, ktorí sa predtým podieľali na hre Cyberpunk 2077 a jej špionážnom rozšírení Phantom Liberty, vrátane Gabriela Amatangela (Game Director), Paweł Sasko (Associate Game Director), Igor Sarzyński (Creative Director), Andrzej Stopa (Cinematic Director), Kacper Niepokólczycki (Environment Art Director), Sarah Grümmer (Acting Lead Quest Designer) a Kacper Kościeński (Engineering Director). Táto skupina je teraz súčasťou väčšieho tímu so sídlom v novovytvorenom štúdiu CDPR v Bostone.

Do tímu prichádzajú tieto posily so známymi a pôsobivými projektmi AAA na svojom konte:

  • Dan Hernberg sa pripája k tímu ako výkonný producent. Dan predtým pracoval ako vedúci produkcie v Amazon Games, vedúci produkcie a produktového manažmentu v Panic Button a vedúci produktový manažér v Blizzard Entertainment - a okrem iného sa podieľal na takých tituloch, ako sú New World, Apex Legends a Diablo III.
  • Ryan Barnard v minulosti pôsobil ako herný riaditeľ v spoločnostiach Massive Entertainment a Ubisoft, ako aj ako gameplay director vo vývojárskej spoločnosti IO Interactive, ktorá stojí za sériou hrou Hitman. Svojimi schopnosťami prispeje ako riaditeľ dizajnu.
  • Alan Villani prichádza do tímu ako technický riaditeľ, pričom predtým poskytol svoje technické znalosti ako viceprezident pre technológie pri rôznych produktoch WB vrátane technického vedenia niekoľkých titulov Mortal Kombat.
  • Anna Megill je ocenená herná scenáristka a autorka s 20-ročnými skúsenosťami v oblasti videohier. Do Project Orion nastupuje ako vedúca scenáristka na základe príspevkov k príbehom v tituloch ako Control (Remedy), Dishonored: (Arkane), Avatar: Frontiers of Pandora (Ubisoft Massive), Guild Wars 2 (ArenaNet) a pripravovanej hre Fable (Playground Games).
  • Alexander Freed ďalej posilní scenár projektu Orion. Autor bestsellerov New York Times, naratívny dizajnér a komiksový scenárista s viac ako 15-ročnými skúsenosťami s písaním hier predtým pracoval ako hlavný scenárista v spoločnosti BioWare, okrem iného na hre Star Wars: The Old Republic. Písal a konzultoval aj pre rôzne veľké štúdiá vrátane DICE, Obsidian Entertainment, Wizards of the Coast a hernej divízie 20th Century Fox FoxNext.





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (1)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20364)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk