Xiaomi odhalilo trojicu nových hodiniek a to Watch S3, Watch 2 a Smart Band 8 Pro

Popri mobiloch a tablete dnes Xiaomi predstavilo aj hodinky.

pridal saver 25.2.2024 o 17:18 pod hardware
Xiaomi odhalilo trojicu nových hodiniek a to Watch S3, Watch 2 a Smart Band 8 Pro

HARDWARE > NOVINKY >

Popri mobiloch a tablete dnes Xiaomi predstavilo aj hodinky. Presnejšie rovno tri verzie, ktoré zahŕňajú Xiaomi Smart Band 8 Pro - ako fitness náramok, Xiaomi Watch S3 - hodinky s HyperOS a Xiaomi Watch 2 hodinky s Google OS.

 

Xiaomi odhalilo trojicu nových hodiniek a to Watch S3, Watch 2 a Smart Band 8 Pro

Fitness sa spája s módou: Xiaomi Smart Band 8 Pro

Podobne ako Samsung včera aj Xiaomi prešlo so smart náramkom do dizajnu podlhovastých hodiniek, ktoré ponúknu základné informácie o čase a notifikáciách mobilu, ale zároveň budú monitorovať váš pohyb, zdravie a spánok. 

Hodinky dostanú 1,74“ AMOLED displej chránený pevným Gorilla Glass Victus sklom. Pridáva sa aj senzor na jas a jednoduché odopínanie remienka. V systéme ponúkne cez 200 tém číselníkov a cez 150 športov na monitorovanie, ako aj 10 bežeckých kurzov a strečingov.

Batéria je tu 289mAh, ktorá vydrží 14 dní. Náramok má vodeodolnosť 5ATM a pridané je aj GPS.

  • Xiaomi Smart Band 8 Pro sa bude predávať za cenu 74.90 EUR

 

 

 

Xiaomi odhalilo trojicu nových hodiniek a to Watch S3, Watch 2 a Smart Band 8 Pro

Vytočte štýl: Xiaomi Watch S3

Ak chcete inteligentné hodinky so základnými možnosťami a vysokou výdržou, siahnite po Watch S3. Tie budú v okrúhlom dizajne a ponúknu 1,43“ AMOLED displej a možnosti výmeny ako remienka, tak aj tela hodiniek pre vyššiu prispôsobiteľnosť. Pritom ak vymeníte rámik, automaticky sa zmení aj pozadie podľa rámika.

Rovnako aj hodinky sú poháňané Xiaomi HyperOS, ktorý prináša rýchlejšie pripojenie a lepšiu synchronizáciu informácií. Hodinky sa môžu pochváliť ultra dlhou výdržou batérie, ktorá je schopná dosiahnuť až 15 dní. Pričom len 5 minút nabíjania ponúkne dva dni používania. 

Podobne ako Band aj Watch 3 ponúka cez 150 športových režimov, medzi ktorými sú teraz aj nové režimy zimných športov a pridané sú aj všetky ďalšie fitness funkcie. Doplnený je 12-kanálový modul monitorovania tepu, nechýba monitoring spánku.

  • Xiaomi Watch S3 sa budú predávať za cenu 139 EUR

 

 

Xiaomi odhalilo trojicu nových hodiniek a to Watch S3, Watch 2 a Smart Band 8 Pro

Každé nosenie je inteligentnejšie: Xiaomi Watch 2

Watch 2 sú iná kategória hodiniek a budú mať Google Wear OS, vďaka ktorému ponúknu kompletnú ponuku aplikácií tretích strán vrátane platobných. Samozrejme, odrazí sa to na výdrži batérie, kde 495mAh batéria vydrží 65 hodín, teda takmer tri dni. Poháňať to celé bude Snapdragon W5+Gen 1 Wearable čip. 

Hodinky budú mať 1,43“ AMOLED displej a stredový rám z hliníkovej zliatiny. S hmotnosťou približne 37 gramov sa tieto inteligentné hodinky pohodlne nosia počas športových aktivít alebo počas spánku.

Hodinky sú po prvýkrát vybavené aj funkciou diaľkového ovládania fotoaparátu, ktorá umožňuje používateľom zobraziť náhľad mobilného fotoaparátu priamo na zápästí na účely fotografovania a nahrávania videa. 

Okrem toho Xiaomi Watch 2 podporujú viac ako 160 športových režimov vrátane nových režimov zimných športov. Dokážu zaznamenávať vzdialenosť a priemernú rýchlosť každého zjazdu a dokonca mapovať lyžiarske stopy používateľa. Dvojpásmový GNSS L1+L5 pomáha používateľom presne určiť svoju polohu v snehu alebo v inom náročnom prostredí.

Zároveň používatelia môžu jednoducho synchronizovať svoje športové údaje a údaje o spánku medzi aplikáciou Mi Fitness a týmito aplikáciami, čím sa zabezpečí neprerušované zaznamenávanie údajov pri používaní hodiniek.

  • Xiaomi Watch 2 sa budú predávať za cenu 189 EUR





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19973)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk