Dead Rising look

pridal saver 5.8.2006 o 23:30 pod hry
HRY > NOVINKY >

Demo na Dead Rising sa nečakane dostavilo na Xbox Live a rovnako prekvapivé sú aj dojmy z neho. Hra je totiž prepracovaná záležitosť s vysoko kvalitnou grafikou, rozsiahlymi možnosťami a hlavne stovkami zombíkov na obrazovke. Pôvodne to vyzeralo len na priemernejšiu záležitosť zameranú hlavne na zábavu, ale ako som zahral demo, vidieť, že Capcom si dal naozaj záležať.

Uvítajú vás kvalitné prestrihové animácie, dobrý dabing a následná akcia má naozaj niečo do seba. Čakajte hektolitre krvi, odtrhnuté hlavy, rozpárané telá a aj rozsiahlu ponuku zbraní, s ktorými budete zabíjať zombíkov na tie najnemožnejšie spôsoby (chcete zombíka uhádzať cdéčkami k smrti? žiadny problém, alebo zahádzať diamantami?). Tomu celému nechýba príbeh; neprešli ste barikádami okolo mesta, aby ste si svoje morbídne chúťky vyvršovali na bezbranných zombíkoch a fotili si ich. Ste tu, aby ste spravili reportáž svojho života a na to musíte odhaľovať aj pozadie celej katastrofy a aj dôvod, prečo všetci zombíci práve smerujú do obchodného centra. Budete musieť kontaktovať preživších ľudí v obchodnom dome, plniť pre nich úlohy, za ktoré dostávate ďalšie informácie. Často sa aj živí ľudia stanú vašimi nepriateľmi. Nie každý tu má totiž náladu vytvárať priateľstvá, ale každý má svoj cieľ a ten môže kolidovať s vašim záujmom prežiť. Celá hra beží v reálnom čase a teda sa musíte snažiť, aby ste splnili všetko, čo treba (hlavne byť v správnom čase na správnom mieste), lebo ak tam vtrhnú špeciálne jednotky, párty končí.

Vaša postava má svoje parametre, ktoré postupne vylepšujete, alebo aj znižujete. Znižuje sa hlavne zdravie, kde po každom uhryznutí zombíka vám ubudne jeden štvorček. Ten musíte doplniť nájdením a zjedením niečoho konzumovateľného v potravinách alebo v bufetoch. Ostatné parametre už závisia od vašich skúseností. Rovnako sa aj kombá a rôzne údery učíte postupne. Niektoré parametre a skúsenosti môžete napríklad doplniť aj prečítaním knihy alebo príručky v oddelení kníh. V ostatných oddeleniach zbierate rôzne zbrane (oddelenie náradia je veľmi vďačné na vybavenie), alebo sa aj prezliekate, kde si môžete obliecť iné štýlové šaty, prezuť topánky, niečo si hodiť na hlavu a veľa ďalšieho. Ostáva len dúfať, že hra sa postupne bude meniť, aby sa to nezvrhlo len na stále dookola to isté masakrovanie.

Vyzerá, že Capcom vie, ako robiť zaujímavé hry pre Xbox360, totiž okrem tohto kvalitného dema aj jeho Street Fighter II zverejnený na Xbox Live Arcade prekonal rekordy počtu stiahnutí. Dead Rising vychádza v US už v utorok a uvidíme, aké dostane recenzie. EU verziu si zahráme až 8. septembra.

Videá z hry nájdete tu, ukazujú začiatok dema a použitie skateboardu a nákupného vozíka. Nové videá z hry nájdete aj na IGN, kde uvidíte ďalšie vozidlá v akcii.





Dead Rising look Dead Rising look Dead Rising look Dead Rising look Dead Rising look Dead Rising look Dead Rising look Dead Rising look Dead Rising look
Dead Rising look  Dead Rising look  Dead Rising look
Dead Rising look  Dead Rising look  Dead Rising look
Dead Rising look  Dead Rising look  Dead Rising look
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






na
Xbox 360

Vývoj: Capcom / Capcom
Štýl: Akcia / Survival
Dátum vydania: 8. september 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk