Sony predstavuje nový rad reproduktorov a headsetov ULT POWER SOUND

Mohutné basy, dokonalá atmosféra takto Sony definuje svoju novú ponuku.

pridal saver 12.4.2024 o 11:20 pod hardware
Sony predstavuje nový rad reproduktorov a headsetov ULT POWER SOUND

HARDWARE > NOVINKY >

Mohutné basy, dokonalá atmosféra takto Sony definuje svoju novú ponuku novej série ULT POWER Sound. Tá sa skladá z väčších a menších prenosných reproduktorov, ale aj wireless slúchadiel.  Sony hovorí, že sú navrhnuté tak, aby ste sa cítili ako v prvom rade koncertnej sály. Sú spravené pre milovníkov hudby a vytvárajú silný hlboký zvuk navrhnutý tak, aby sa vám zachvelo srdce. 

Nový rad tvoria bezdrôtové reproduktory ULT TOWER 10, ULT FIELD 7, ULT FIELD 1 a bezdrôtové slúchadlá ULT WEAR. Samotné ULT bude aj tlačidlo na každom zariadení, ktoré aktivuje špecifické zvukové režimy.

 

 

Sony predstavuje nový rad reproduktorov a headsetov ULT POWER SOUND

ULT TOWER 10 – Veľký party reproduktor

Premeňte svoj domov na centrum večierkov s dunivými basmi, zvukom 360° Party Sound, osvetlením 360° Party Light a užite si karaoke vďaka dodávanému bezdrôtovému mikrofónu. Reproduktor môžete dokonca pripojiť k televízoru a vylepšiť tak zvuk všetkého, na čo sa radi pozeráte.

Kľúčové funkcie:

  • ULT POWER SOUND – Zvýraznite všetky nízke frekvencie a užite si výnimočné basy. Vychutnajte si dva rôzne typy režimu zvuku so zvýraznenými basmi. Stlačením tlačidla ULT môžete zvoliť režim ULT1 na zvýraznenie nízkych frekvencií a získať tak basy, pri ktorých sa vám zachveje srdce. Režim ULT2 prináša mohutné basy, ktoré vás roztancujú.
  • Optimalizácia zvukového poľa (Sound Field Optimization) – Deteguje šum a automaticky mení nastavenie zvuku tak, aby bola hudba čistá, aj keď ste obklopení inými zvukmi.
  • Technológia 360° Party Sound a 360° Party Light – Technológia 360° party sound šíri silný zvuk do všetkých kútov miestnosti. Vďaka jasnému osvetleniu rozžiari ULT TOWER 10 celý priestor vašej párty. Dokáže sa dokonca synchronizovať s hudbou a vytvoriť tak skutočnú festivalovú atmosféru.
  • Karaoke, gitara a vylepšenie zvuku TV – Vďaka priloženému bezdrôtovému mikrofónu môžete spievať svoje obľúbené skladby. Navyše si môžete vychutnať úplnú kontrolu nad zvukom vďaka ovládacím prvkom Echo a Key Control na hornom paneli. Môžete pripojiť ďalší mikrofón a zaspievať si duet alebo zapojiť gitaru a použiť ULT TOWER 10 ako zosilňovač. Funkcia TV Sound Booster vylepšuje zvuk z televízora.
  • Party Connect – Prepojte až 100 kompatibilných reproduktorov a synchronizujte hudbu a osvetlenie pomocou funkcie Party Connect – naplňte akýkoľvek priestor silným zvukom a vytvorte dokonalú atmosféru večierka.

 

 

Sony predstavuje nový rad reproduktorov a headsetov ULT POWER SOUND

ULT FIELD 7 – Prenosný väčší reproduktor

Oživte si deň údernými basmi a výrazným osvetlením, nech už ste kdekoľvek. ULT FIELD 7 vám umožní vziať si párty kamkoľvek so sebou vďaka vodotesnej a prachotesnej konštrukcii a dlhej výdrži batérie, takže si môžete užívať párty ešte dlhšie. Môžete dokonca pripojiť mikrofón a rozbehnúť karaoke, nech už ste kdekoľvek.

Kľúčové funkcie:

  • ULT POWER SOUND – Vyberte režim ULT1 pre hlbšie basy s nižšími frekvenciami alebo ULT2 pre silné a prierazné basy.
  • Optimalizácia zvukového poľa (Sound Field Optimization) – Deteguje okolitý hluk a automaticky upravuje nastavenie zvuku tak, aby poskytoval optimálny hudobný zážitok, nech už je v mieste konania akcie akokoľvek rušno.
  • Ešte dlhšie párty – Vďaka až 30-hodinovej výdrži batérie môžete organizovať párty kdekoľvek a užívať si ešte dlhšie. Navyše vám rýchle nabíjanie dodá energiu na 3 hodiny prehrávania iba za 10 minút. Model spĺňa normu krytia IP67 pre vodotesnosť a prachotesnosť. Môžete si tak s kľudným srdcom usporiadať párty aj vonku. Je tiež odolný voči slanej vode, takže si môžete hudbu užívať aj na pláži.
  • Vezmite ho kamkoľvek so sebou – ULT FIELD 7 možno jednoducho prenášať pomocou praktických rukovätí. Navyše bol navrhnutý tak, aby dokonale fungoval, či už je umiestnený horizontálne alebo vertikálne.
  • Vstup pre karaoke, gitaru a osvetlenie – Pripojte mikrofón a môžete si zaspievať čokoľvek. Je to dokonalý parťák, ktorý má na zadnom paneli navyše i ovládanie echa a dôležitých funkcií. Alebo môžete pripojiť gitaru a prameniť ULT FIELD 7 na zosilňovač. Skvelú atmosféru ešte viac umocní ambientné osvetlenie, ktoré vytvára jemné nasvietenie ideálne na večierky i každodenné použitie.
  • Party Connect – Prepojte až 100 kompatibilných reproduktorov a synchronizujte hudbu
  • a osvetlenie prostredníctvom služby Party Connect.

 

 

Sony predstavuje nový rad reproduktorov a headsetov ULT POWER SOUND

ULT FIELD 1 – malý prenosný reproduktor

Prineste si svoje obľúbené skladby kamkoľvek a prehrávajte ich s vylepšenými basmi. To všetko vám umožní reproduktor ULT FIELD 1 v kompaktnom vyhotovení. Reproduktor je vybavený popruhom s niekoľkými možnosťami použitia a vďaka dlhej výdrži batérie si ho môžete vziať kamkoľvek – je vodotesný, prachotesný a dokonca nárazuvzdorný.

ULT FIELD 1 kľúčové funkcie:

  • ULT POWER SOUND – Zapnite ULT POWER SOUND na zvýraznenie basov.
  • Kdekoľvek a akokoľvek – ULT FIELD 1 je dokonalý parťák na každú príležitosť. Je navrhnutý tak, aby bol prenosný a vydržal až 12 hodín na batérii, takže si svoje skladby môžete užívať dlhšie. Navyše vám jeho multifunkčný popruh, vodotesnosť a prachotesnosť podľa normy IP67, nárazuvzdorná konštrukcia a odolnosť voči slanej vode umožnia vziať si reproduktor kamkoľvek, do interiéru i von.
  • Farby podľa vášho štýlu Na výber máte čierny, biely, lesný šedý a oranžový variant, takže si môžete vybrať farbu, ktorá bude vyhovovať vášmu štýlu.
  • Možnosť voľby umiestnenia ULT FIELD 1 je navrhnutý tak, aby fungoval, či už ho umiestnite horizontálne, alebo vertikálne. Využijete tým dokonale aj obmedzený priestor.
  • Praktickosť – Jednoduché použitie a pripojenie s vstavaným mikrofónom pre handsfree, ktoré umožňuje volanie a využíva technológiu Echo Cancelling pre čistejšie hovory.

 

 

Sony predstavuje nový rad reproduktorov a headsetov ULT POWER SOUND

ULT WEAR -  Hudobný headset

Vďaka výnimočným basom a vylepšenému potlačeniu šumu vám naše nové slúchadlá ULT WEAR umožnia vychutnať si atmosféru obľúbeného festivalu nebo klubu, nech už sa vydáte kamkoľvek.

Kľúčové funkcie:

  • ULT POWER SOUND – Stlačením tlačidla ULT získate silný zvuk. ULT1 poskytuje hlboké basy pri nízkych frekvenciách a ULT2 prináša silné basy.
  • Navrhnuté na výkon – Sú poháňané integrovaným procesorom V1 spoločnosti Sony, rovnakým procesorom, ktorý sa nachádza v oceňovaných slúchadlách Sony radu 1000X, a jednotkou meniča navrhnutou pre rad ULT POWER SOUND, ktorá reprodukuje neskrotnú energiu, mohutné rezonujúce basy a krištáľovo čisté detaily.
  • Potlačenie hluku – Vďaka technológii dvojitého snímača hluku a integrovanému procesoru V1 posúva ULT WEAR potlačenie okolitého hluku na vyššiu úroveň. Teraz sa môžete skutočne odmlčať a užiť si večierok pre jedného – len vy a vaše hudba.
  • Komfortný dizajn – Slúchadlá sú pohodlné vďaka mäkkým náušníkom a väčšiemu priestoru okolo uší a poskytujú výkonný a kvalitný zvuk. Slúchadlá ULT WEAR majú skladaciu konštrukciu a dodávajú sa s puzdrom na prenášanie.
  • Každodenné použitie – ULT WEAR vynikajú funkčnosťou, tvarom a vybavením. Senzor pozastaví prehrávanie hudby, keď ich zložíte, a znovu ich spustí, keď si ich nasadíte. Bluetooth® sa dokáže spárovať s dvoma zariadeniami súčasne.

 

Čo sa týka cien:

  • ULT TOWER 10 je v predaji v čiernom i farebnom variante od apríla 2024 za 1229 €
  • ULT FIELD 7 je v predaji v čiernom i farebnom variante od apríla 2024 za 399 €
  • ULT FIELD 1 je v predaji od apríla 2024 v čiernej, lesnej šedej, bielej a oranžovej farbe za 139 €
  • Slúchadlá ULT WEAR sú k dispozícii v čiernej, lesnej šedej a bielej farbe od apríla 2024 za 199 €





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20111)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk