Retro konzoly Evercade predstavujú svoje refreshe

Evercade mení dizajn a prináša niekoľko menších noviniek do oboch svojich konzol.

pridal matus_ace 16.4.2024 o 22:10 pod hry
Retro konzoly Evercade predstavujú svoje refreshe

HRY > NOVINKY >

Spoločnosť Blaze Entertainment oznamuje refresh radu retro herných konzol Evercade, ktorý nielenže poskytuje jednoduchší a dostupnejší spôsob, ako sa dostať k hre Evercade a jej ekosystému fyzických kaziet, ale tiež znižuje cenu.

Rad Evercade -R prinesie obom základným konzolám Evercade (Evercade VS a Evercade EXP) nový vzhľad, zjednodušené balenie a jeden pribalený "Giga Cart", ktorý bude predstavený niekedy neskôr tento mesiac.

Evercade VS-R vyjde v uhľovosivej farbe s tyrkysovými akcentmi s prednou LED diódou a tlačidlom napájania. Evercade VS-R je stále vybavený dvojitým slotom na cartridge a štyrmi portmi USB pre lokálnu akciu viacerých hráčov.

Vďaka výstupu HDMI je to najlepší spôsob, ako hrať retro hry na televízore alebo monitore v rozlíšení 1080p. Firmvér konzoly teraz obsahuje možnosť otáčania obrazovky TATE, čo znamená, že ak to váš monitor alebo televízor podporuje, môžete teraz hrať vertikálne hry na veľkej obrazovke. Pripojenie WiFi umožňuje jednoduchú aktualizáciu firmvéru konzoly.

Súčasťou balenia Evercade VS-R je jeden ovládač (tiež v uhľovosivej farbe s tyrkysovými akcentmi), jeden napájací kábel micro-USB, jeden kábel HDMI a jedna kolekcia Evercade, využívajúca nový formát Giga Cart, ktorý bude oznámený koncom tohto mesiaca.

Ceny pre Evercade VS-R sú teraz jednotne zjednodušené na 109,99 EUR.

Retro konzoly Evercade predstavujú svoje refreshe

V porovnaní s pôvodným modelom došlo pri Evercade EXP-R k mnohým zmenám, ktoré pomáhajú znížiť náklady. Evercade EXP-R je najlepším spôsobom, ako hrať cartridge Evercade na cestách, pričom sa teraz zameriava výlučne na zážitok z hrania na prenosnom zariadení. Konzola sa dodáva aj v uhľovosivej farbe s tyrkysovými akcentmi na tlačidlách Menu, Start a Select, ako aj na tlačidle napájania. Nová textúrovaná rukoväť na zadnej strane konzoly poskytuje väčšie pohodlie počas dlhších herných maratónov.

Rovnako ako predchádzajúci model, aj Evercade EXP-R obsahuje WiFi pre jednoduché aktualizácie a tlačidlo TATE v spodnej časti, ktoré umožňuje jednoduché otáčanie konzoly a hranie hier na výšku s presným pomerom obrazovky.

Evercade EXP-R sa bude dodávať s nabíjacím káblom USB-C a tiež s jednou pribalenou kolekciou Evercade, využívajúcou  nový formát Giga Cart. Ceny zariadenia Evercade EXP-R sú teraz oveľa nižšie, a to 119,99 EUR.

Retro konzoly Evercade predstavujú svoje refreshe





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20100)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk