Nothing predstavuje bezdrôtové slúchadlá Ear a Ear (a) spoločne s novou integráciou ChatGPT

Nothing pracuje na kvalite zvuku a chce, aby ste mali AI vždy pri sebe.

pridal matus_ace 18.4.2024 o 15:35 pod hry
Nothing predstavuje bezdrôtové slúchadlá Ear a Ear (a) spoločne s novou integráciou ChatGPT

HRY > NOVINKY >

Spoločnosť Nothing počas Q1 Community Update oznámila nový základ svojej ponuky audio produktov s dvoma modelmi nových bezdrôtových slúchadiel Nothing Ear a Nothing Ear (a). Spoločne s týmito novinkami spoločnosť oznámila, že príde aj ku zlepšeniu používateľského zážitku ako u audio produktov Nothing, tak u inteligentných telefónov Nothing vďaka integrácii služby ChatGPT.

Najnovšia dvojica bezdrôtových slúchadiel spoločnosti Nothing, ktoré sú vyvrcholením dôsledného zdokonaľovania dizajnu a konštrukcie v priebehu posledných troch rokov, ponúkne prvotriedny používateľský zážitok ako pre audiofilov, tak pre bežných poslucháčov. Slúchadlá Nothing Ear sú určené pre audiofilov, ktorí hľadajú najlepšiu kvalitu zvuku, zatiaľ čo Ear (a) sú určené pre tých, ktorí hľadajú dokonalého každodenného hudobného spoločníka.

„Integráciou služby ChatGPT so slúchadlami Nothing, vrátane nových modelov Nothing Ear a Ear (a) a s operačným systémom Nothing OS, sme učinili prvé kroky k veľkej zmene a to sme iba len na jej začiatku,“ povedal Carl Pei, generálny riaditeľ a spoluzakladateľ spoločnosti Nothing. „Ako vždy sa tešíme na spätnú väzbu od našej komunity.“

Slúchadlá Ear, ktoré sú zdokonalením Ear (2), zachovávajú a rozvíjajú ikonický dizajn priehľadných Nothing slúchadiel a prinášajú najlepší zvukový zážitok v histórii spoločnosti vrátane bohatšieho zvuku bez kompromisu.

Slúchadlá Nothing Ear boli navrhnuté s ohľadom na audiofilov a ponúka dosiaľ najpokročilejší systém 11mm dynamických meničov Nothing z prémiových materiálov starostlivo vybraných tak, aby poskytovali čo najautentickejší a najčistejší zvuk, vrátane keramickej membrány pre celkovú bohatosť zvuku a jasnejšie výšky. Spoločnosť Nothing ďalej vylepšila dvojkomorovú konštrukciu oproti pôvodným Ear (2) o dva ďalšie prieduchy, ktoré zlepšujú prúdenie vzduchu a zaisťujú tak čistejší zvuk.

Ear podporujú kodeky LHDC 5.0 a LDAC pre streamovanie vo vysokom rozlíšení prostredníctvom Bluetooth, čo vedie k mimoriadne čistému zvuku. Slúchadlá môžu dosiahnuť prenosovej rýchlosti až 1Mbps 24bitov/192 kHz s kodekom LHDC 5.0 (Low Latency High-Definition Audi Codec) a až 990 kbps a frekvencie až 24 bitov/96 kHz s kodekom LDAC.

Pokročilý Nothing ekvalizér potom umožňuje viac možností prispôsobenia prostredníctvom jednoduchého grafického rozhrania v aplikácii Nothing X. Používatelia môžu svoj zážitok z počúvania povýšiť aj pomocou Q Factoru a ovládania frekvencií, rovnako tak vytvoriť samostatné profily pre rôzne žánre. Po vytvorení osobného zvukového profilu v aplikácii Nothing X sa zaznamenané dáta v reálnom čase použijú k úprave úrovní ekvalizéra na základe výsledkov testu.

Ear sú vybavené tým najúčinnejším a najchytrejším potlačením okolitého hluku od spoločnosti Nothing. Nový algoritmus Smart ANC kontroluje únik zvuku medzi štupľami a zvukovodom a podľa toho nasledovne zvyšuje potlačenie hluku. Ear tiež zohľadňujú rušivé vplyvy z okolia pomocou funkcie Adaptive ANC, ktorá automaticky použije jednu z 3 úrovní potlačenia hluku – vysokú, strednú a nízku. Pri 45 dB ponúkajú slúchadlá Ear takmer dvojnásobné potlačenie hluku ako Ear (2). Vďaka šírke pásma až 5000 Hz dokážu Ear naviac účinne detegovať a potlačiť aj komplikovanejšie okolité zvuky.

Kompaktný a interne vyvinutý ovládač slúchadiel Ear umožňuje dosiahnuť o poznanie väčšiu výdrž batérie, než akú mala Ear (2). Konkrétne je to o 25 % viac, čo znamená, že slúchadlá po plnom nabití nabíjacieho puzdra vydržia až 40,5 hodiny (vrátane puzdra) alebo 8,5 hodiny nepretržitého počúvania. Pre jednoduché dobitie energie podporujú Ear bezdrôtové nabíjanie s výkonom 2,5 W. Desať minút rýchleho nabíjania zaistí desať hodín počúvania s puzdrom.

Slúchadlá Ear sú vybavené dosiaľ najpokročilejšou technológiou Clear Voice spoločnosti Nothing a novým dizajnom mikrofónu pre hovory. Vďaka tomu sú hovory zo slúchadiel Ear pohodlnejšie a čistejšie než u predchádzajúcich modelov. Na nožičkách slúchadiel bol pridaný aj nový prídavný prieduch pre voľnejšiu cestu vetra, ktorý zaisťuje 60% zníženie rušenia pri veternom počasí.

Používatelia môžu ďalej vďaka funkcii Dual Connection plynulo prepínať medzi dvoma zariadeniami v reálnom čase. Vďaka technológii Low Lag potom zase dokážu slúchadlá Ear znížiť meškanie zvuku medzi zariadeniami a slúchadlami a k preskakovaniu skladieb, striedaniu režimov potlačenia okolitého hluku alebo úprave hlasitosti slúžia tlakové snímače.

Slúchadlá Nothing Ear sú dostupné od 22 apríla za 155 EUR.

Nothing predstavuje bezdrôtové slúchadlá Ear a Ear (a) spoločne s novou integráciou ChatGPT

Slúchadlá Nothing Ear (a) sú určené nie len pre všetkých milovníkov hudby. Vďaka dizajnu, ktorý všetkých uchváti, a výkonnej technológii potlačenia okolitého hluku, sú dokonalým každodenným spoločníkom. Majú na prvý pohľad rozpoznateľný priehľadný dizajn spoločnosti Nothing, ale vďaka sviežemu dizajnu bublín a novej žltej farbe sa vydávajú celkom novým smerom. S jemnými krivkami a štíhlym obdĺžnikovým telom sa Ear (a) nosia rovnako dobre ako vo vrecku, tak v dlani.

Rovnako ako Ear, tak Ear (a) sú vybavené novým algoritmom Smart ANC priamo od spoločnosti Nothing, ktorý kontroluje tesnenie vnútri zvukovodu, či nedochádza k úniku zvuku a generuje nasledovne väčšie potlačenie okolitého hluku. Rovnako tak Adaptive ANC deteguje rušivé vplyvy v okolí a automaticky aplikuje vysokú, strednú alebo nízku úroveň potlačenia okolitého hluku.

S úrovňou 45 dB ponúkajú Ear (a) takmer dvojnásobné potlačenie okolitého hluku oproti pôvodným Ear (2). Naviac vďaka šírke pásma až 5000 Hz dokážu Ear (a) účinne detegovať a redukovať aj komplikovanejšie okolité zvuky. Nový menič slúchadiel Ear (a) poskytuje 2,5x vyšší prechodný výkon, ktorý využíva výhody dvojkomorovej konštrukcie Nothing, ktorý mení doslova pravidlá hry. Toto zvýšenie prináša ešte hlbšie a silnejšie basy.

Na zaistenie ochrany zvukových detailov sú slúchadlá Ear (a) certifikované pre Hi-Res Audio. Ear (a) dokážu streamovať zvuk vo vysokom rozlíšení cez Bluetooth pripojenie rýchlosťou až 990 kbps pri 24 bit/96 kHz a sú kompatibilné s široko podporovaným kodekom LDAC.

Batéria slúchadiel Ear (a) s kapacitou 500 mAh nabíjacieho puzdra a kapacitou 46 mAh v každom slúchadle umožňuje používateľom prehrávať hudbu až 42,5 hodiny. Pre rýchle dodanie energie stačí dať slúchadlá na 10 minút nabíjať a potom vydržia až 10 hodín prehrávania hudby (s puzdrom a vypnutým ANC).

Pre jednoduché prepínanie medzi zariadeniami možno taktiež slúchadlá pripojiť ku dvom zariadeniam súčasne a aj tu je prítomná technológia Low Lag Mode pre zníženie meškania zvuku medzi zariadením a slúchadlami. K preskakovaniu skladieb, prepínaniu medzi režimami, potlačeniu okolitého hluku a úprave hlasitosti sú prítomné na slúchadlách tlakové snímače.

Slúchadlá Nothing Ear (a) sú dostupné od 22. apríla za 104 EUR.

Nothing predstavuje bezdrôtové slúchadlá Ear a Ear (a) spoločne s novou integráciou ChatGPT

Spoločnosť Nothing, vedená poslaním urýchliť vývoj spotrebných technologických produktov smerom k umelej inteligencii a cieľom zjednodušiť a zlepšiť používateľskú skúsenosť, prepojila Nothing slúchadlá aj Nothing OS s aplikáciou ChatGPT. To zaistí používateľom okamžitý prístup k informáciám priamo zo zariadení, ktoré používajú najčastejšie, teda zo slúchadiel a inteligentných telefónov.

Vďaka novej integrácii budú môcť používatelia s najnovšou verziou Nothing OS a aplikáciou ChatGPT nainštalovanou na svojich telefónoch Nothing hovoriť s najobľúbenejším nástrojom pre umelú inteligenciu priamo z Nothing slúchadiel. Spoločnosť Nothing tiež zlepší používateľské prostredie svojich inteligentných telefónov tak, že do neho zavedie vstupné body pre ChatGPT, vrátane zdieľania snímok obrazovky a widgetov v Nothing štýle.

Nothing predstavuje bezdrôtové slúchadlá Ear a Ear (a) spoločne s novou integráciou ChatGPT





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (0)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20209)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk