C&C tretia rasa upresnenia

pridal saver 23.12.2006 o 22:23 pod hry
HRY > NOVINKY >

Máme tu ďalšie informácie o tretej rase v C&C Tiberium Wars z nového čísla Games for Windows. Bude to biomechanická rasa, ktorá chce tibérium a zatiaľ čo GDI ju berie ako nepriateľa, NODi ich vítajú ako návštevníkov. Pravda však bude niekde v strede. Mimozemšťania budú mať plejádu jednotiek od malých shock trooperov, cez razor drones, assimilatorov, až po corrupotorov a obrovských annihilator tripodov. Mimozemšťania majú ale jeden problém, sú 100 % závislí na tibériu, musia ho mať, aby prežili, čo bude zrejme jedna z taktických nevýhod. Mimozemšťania dostanú vlastnú kampaň a budú začlenení do oboch kampaní hlavných strán. Či už budete hrať za GDI, alebo NODov na konci kampane im budete musieť čeliť. Z veľkých jednotiek bude mať strana NOD Avater Warmechov, ktorí nie sú najsilnejší, ale modulovateľní, GDI všetko dokáže zničiť svojimi Juggernautmi.

Z noviniek v kampani chcú autori zapracovať aj vetvenie príbehu a možnosti nielen vybrať si ďalšie misie, ale následne ak jednu prejdete, môžete využiť silu získanú na nej a použiť v druhej misii. Napríklad po úvodnej misii GDI v Nemecku s prieskumnou jednotkou v Mníchove sa budete môcť rozhodnúť, či ďalej zaútočiť na Cologne alebo Frankfurt, ak zaútočíte na Cologne a oslobodíte tam letisko, bude pre vás zaisťovať leteckú podporu pri misii vo Frankfurte, alebo naopak z Frankfurtu by ste získali ďalšie tanky pri útoku na Cologne. Obe možnosti majú svoje výhody.

Článok spomína aj hudbu v hre, ktorá síce nie je od pôvodného Franka Klepackiho, ale od dvoch nových skladateľov Steva Jablonského a Trevora Morrisa, ktorí sa snažia hudbu komponovať v klasickom štýle prvých dielov.

Treba povedať, že hra vyzerá veľmi nádejne, autori vkladajú veľa úsilia aj do spracovania multiplayeru, ktorý by mohol preraziť medzi elektronickými športami. Uvidíme, ako im to vyjde a to už v marci budúceho roka.

Hra vyjde hneď v dvoch verziách a to ako štandardnej, tak aj špeciálnej Command & Conquer 3 Tiberium Wars: Kane Edition, ktorá bude mať bonusové DVD s dokumentom spoza scén, vymazanými scénami, pokazenými scénami, gameplay videami od designerov, 5 exkluzívnymi wallpapermi, 5 multiplayerovými mapami a 3 jedinečnými skinmi pre jednotky.





C&C tretia rasa upresnenia C&C tretia rasa upresnenia C&C tretia rasa upresnenia C&C tretia rasa upresnenia C&C tretia rasa upresnenia C&C tretia rasa upresnenia C&C tretia rasa upresnenia
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
Xbox 360

Vývoj: EA / EA LA
Štýl: stratégia / realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 28. marec 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19546)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk