Čo prinesie Sacred 2?

pridal uni 31.1.2007 o 15:25 pod hry
HRY > NOVINKY >

Hoci nepísaným kráľom akčných RPG je bez debaty Diablo 2, na hernom poli sa objavilo niekoľko zaujímavých titulov, ktoré sa mohli smelo porovnávať so spomínanou legendou. Jedným z nich bola aj vecička s názvom Sacred, ktorá sa v dohľadnom čase dočká pokračovania Sacred 2: Fallen Angel.

Sacred 2 zavedie hráčov do sveta Ancaria, kde sila známa ako T Energy je zdrojom magickej energie. Na rezervy T Energy dohliada anjelska rasa "Seraphim". So svojimi poznatkami oboznamuje aj ušľachtilých elfov. Lenže tí podľahnú vplyvu mocnej energie a čoskoro vypuknú hádky a spory. T Energy sa vymkla spod kontroly a v krajine oslabenej šarvátkami sa objavujú rôzne monštrá. Zdá sa, že Ancaria sa rúti do záhuby...

Hlavnou hrdinkou je postavička okrídlenej "serafínky", vznešená bytosť, ktorá nemôže nosiť klasické oblečenie, ale používa brnenie s futuristickým dizajnom a bojuje mečom a štítom. Okrem toho tu však nájdete aj iné hrateľné rasy a množstvo zbraní a predmetov, ktoré využijete podľa uváženia (a dostupných financií). Tvorcovia prezradili, že Seraphim je jediným charakterom z pôvodnej hry a ostatné, ktoré sú tu prítomné, budú celkom nové. V krajine narazíte na veľa NPC postáv, ktoré vám zadávajú jednoduché aj náročné úlohy a neraz sú spojené s hlavnou dejovou líniou. Hoci na hráčov čaká viac-menej lineárny príbeh, nič nebráni v potulkách po rozsiahlej krajine plnej bludísk a tajných zákutí. K tomu si vyberiete ľubovoľných spojencov a spôsob vášho napredovania. Takže budete dobromyseľným hrdinom, alebo sa z vás stane darebák. Pri tom boli tvorcovia motivovaní nápadmi hráčov, takže môžeme očakávať aj naozaj originálne úlohy.

V radoch nepriateľov nájdeme popri mutantoch štandardné kreatúry, notoricky známe prakticky z každej fantasy hry, ako sú kostlivci, zombie, trolovia, či goblini. Zajazdíte a zabojujete si na koňoch, ale aj rôznych osedlaných kreatúrach. Najviac si ich vychutnáte v zaujímavom multiplayeri. Hra bude mať pekne modelované lokality a vizuálne efekty. Boje v rieke alebo odrazy ohniska na stenách jaskyne s hrou svetla a tieňa rozhodne prispejú k dokonalej atmosfére hry. Ak všetko pôjde tak, ako má, Sacred 2 si zahráme už v marci.

Update: do galérie bolo pridaných niekoľko nových obrázkov.





Čo prinesie Sacred 2? Čo prinesie Sacred 2? Čo prinesie Sacred 2? Čo prinesie Sacred 2? Čo prinesie Sacred 2? Čo prinesie Sacred 2? Čo prinesie Sacred 2? Čo prinesie Sacred 2? Čo prinesie Sacred 2?
Čo prinesie Sacred 2?  Čo prinesie Sacred 2?
Páči sa mi!






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Ascaron / Ascaron
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 29. september 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (0)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20236)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk