Pulzujúce detaily WipEoutu

pridal spacejunker 11.5.2007 o 10:58 pod hry
HRY > NOVINKY >

Zobrali sme všetko, čo bolo v Pure a to sme vyladili, hovorí v rozhovore pre Eurogamer o novinkách pokračovania najlepšieho racingu na PSP Clark Davies, dizajnér WipEout: Pulse. Ovládanie by malo byť najprístupnejšie a najplynulejšie zo všetkých hier série, čo poteší hlavne v neskorších fázach hry, kedy sa jedna chyba stáva osudnou. Najväčšou zmenou oproti predchodcu bude sinleplayer kampaň. Tvorí ju séria turnajov (grids) zložených z rôznych typov pretekov, rýchlostných tried a okruhov. Autori uvažujú aj o editore a sharovaní týchto súťaží.

Stavba tratí prejde tiež nemalými zmenami. Zaradenie nového prvku - magnetických častí - dovolilo popustiť uzdu fantázii dizajnérom tratí. Davies ubezpečuje, že magnetické pásy sú súčasťou gameplayu a nejde iba o okrasu. Vznášadlo sa na týchto častiach o trať prilepí (bez straty kontroly) a nespadne, ani keď zastanete v loopingu. Trate budú ďalej vyšperkované alternatívnymi cestami (Black & White Run) ponúkajúce rôzne výzvy v závislosti od zvoleného herného režimu a rýchlostnej triedy.

Medzi módmi narazíte na obvyklých podozrivých (Single Race, Tournament, Time Trial a Zone), novými sú: Head to Head, Speed Lap a Eliminator. Prvý menovaný kladie dôraz na rivalitu medzi dvoma hráčmi na jednej trati, Speed Lap je mierne zmenený Time Trial a Eliminator patrí medzi zákernú klasiku, kde zbrane dostanú poriadne zabrať. V jednotlivých módoch zohrá dôležitú rolu aj výber samotného vznášadla. Za ich časté používanie bude hráč získavať body (royalties), ktoré sú previazané na systém odomykateľných bonusov. Séria dostala konečne taký systém odmien, aký si zaslúži, hovorí Davies.

Pulse má byť vybavený maniakálnymi štatistikami a tonami obsahu, ktorý bude pochopiteľne rozširovaný aj po vydaní hry v septembri. Z ďalších noviniek si bude možné zostaviť soundtrack z obľúbených mp3 súborov, pribudne populárny Photo režim, HUD reagujúci na aktuálne dianie na trati a predovšetkým online multiplayer pre ôsmich hráčov, ktorý doplní lokálna hra a stabilnejšia hra cez router (LAN).





Pulzujúce detaily WipEoutu
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PSP

Vývoj: SCEE / Studio Liverpool
Štýl: Racing
Dátum vydania:  september 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk