Legendary: The Box mytológia v novodobom svete

pridal uni 10.7.2007 o 11:01 pod hry
HRY > NOVINKY >

Legendary: The Box je FPS, kde budete mať na muške množstvo kreatúr a mytologických bytostí, ktoré sa ocitnú v modernom svete. Hlavnou postavou je Charles Deckard a ten to aj všetko spískal. Ukradol totiž Pandorinu skrinku, otvoril ju a tak do sveta vypustil grifinov, vlkodlakov a ďalšie beštie. Do hry sa zapoja rôzne tajné spolky, avšak osud sveta zostáva v rukách toho, kto otvoril desivú skrinku. V exkluzívnom preview na IGN tvorcovia prezradili viac o tomto ambicióznom projekte a tu sú najzaujímavejšie informácie.

Deckard a skupina bojovníkov z odboja musia čeliť nie len kreatúram, ale aj spoločenstvu Black Order, na čele ktorého stojí podlý LeFey. Mytologické bytosti útočia na každého človeka, takže predstavujú nebezpečenstvo pre vás aj nepriateľskú sektu. Členovia Black Order si však za primárny cieľ vyberú vždy vás, takže ak dôjde k stretu všetkých troch strán a zločinci nebudú vystavení priveľkému tlaku beštií, rozhodne sa najprv pustia za vami. Misie budú síce lineárne, ale ponúknu atraktívne prostredia s hororovým nádychom, cesty, kde sa na vás znenazdajky vrhnú nepriatelia , ale aj arény, kde si užijete otvorený boj. Veľké problémy vám budú robiť najmä vlkolaci, schopní preliezať múry a spôsobiť ťažké ujmy na zdraví. Sú veľmi rýchli, takže budete mať problém zamerať ich a tak Ideálny spôsob, ako ich zastaviť, je strieľať im na nohy. Treba si však dávať pozor, pretože zranenia sa im postupne liečia, takže čoskoro budú opäť vo forme.

V hre bude použitá sofistikovaná AI a kreatúry budú mať niekoľko úrovní agresivity, ktorá sa prejaví aj v závislosti na vašich činoch. Samozrejme môžete očakávať, že zranená beštia bude zúrivejšia. V titule nenájdete zápasy s bosmi, ale tvorcovia ponúknu dramatické vstupy, kde napríklad čelíte obliehaniu skupinky grifinov. Zaujímavé bude pozorovať zápas tejto bytosti s helikoptérou. Zlikvidovať grifina dá zabrať, ale môžete to dosiahnuť napríklad aj tak, že ho vlákate do budovy a zasiahnete múry, ktoré ho privalia. Medzi zbraňami vo vašej výbave nájdete sekeru, útočné pušky a veľký guľomet SAW, viac o výzbroji sa dozvieme neskôr. Môžete sa tešiť aj na multiplayer, no podrobnosti o ňom ešte nie sú známe. Pre záujemcov je už k nahliadnutiu trailer. Hra je určená pre PC a next gen konzoly a premiéra je stanovená na jar 2008.





Legendary: The Box mytológia v novodobom svete Legendary: The Box mytológia v novodobom svete Legendary: The Box mytológia v novodobom svete Legendary: The Box mytológia v novodobom svete Legendary: The Box mytológia v novodobom svete
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Gamecock Media Group / Spark Unlimited
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19969)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk