Bioshock demo look

pridal saver 13.8.2007 o 15:41 pod hry
HRY > NOVINKY >

Na Xbox Live sa objavilo demo na Bioshock a po polhodinovej túre cez časť podmorského mesta môžem povedať, že sa máme na čo tešiť. Bioshock ukazuje po každej stránke prepracovanú hru, kde vás príbeh zaujme, atmosféra vtiahne, prostredie nadchne, zvuky omámia a nepriatelia zabijú. Hru s takou atmosférou ste zrejme nehrali od čias System Shocku a aj ten bol len takým malým predkrmom, na ktorom sa autori zahrievali, aby vytvorili toto.

Demo ukázalo len začiatok hry, ale úplne to stačí na vytvorenie obrazu o tom, čo nás čaká v plnej hre. Uvidíte, ako sa vaša postava po nehode dostáva na maják, v ktorom ju záhadné zariadenie presunie do podmorského mesta, presne v štýle Half Life presunov, s náležitým vysvetlením, dokumentárnym filmom a navodením atmosféry. Akonáhle sa však dostávate dovnútra z vonku tak pokojného a mierumilovného mesta, zbadáte, že nie všetko je tak ako sa zdá. Vlastne potom, ako pred vašimi očami, zabije jedno monštrum druhé, uvidíte, že je to úplne inak. Následne vás už nájdenou vysielačkou k sebe vedie človek, ktorý vám môže pomôcť. Aspoň si to myslíte, keďže vás upozorňuje na nepriateľov, naznačuje vám, ako s čím narábať a ozrejmí vám aj genetické modifikácie, kde si v deme vyskúšate elektrizovanie (a ak dobre pohľadáte, tak aj ohňové sily). Zo zbraní budete používať hasák, revolver a aj samopal z 50-tych rokov. Ukázaná je aj minihra pri hackovaní strážneho robota a z nepriateľov nebude chýbať Big Daddy a Little Sister.

Z hľadiska enginu, hra funguje na UE3 stabilne, načítava rýchlo, netrhá a efekty stoja za to. Animácie, objekty, textúry sú na vysokej úrovni, kde hlavne všadeprítomná voda zalahodí oku. Ak ste niekto hrali Stranglehold pred pár dňami, tu uvidíte o kategóriu lepšie využitie UE3 enginu.

Pocit z dema je perfektný a ak si hra zachová atmosféru a bude postupne rozširovať možnosti, máme tu jasného adepta na hru roka. Podľa prvých recenzií, to možno aj tak bude, keďže PC Gamer UK dal 95 % a OXM UK 100 %.

Update: Video a obrázky z dema sa objavili tu.





Bioshock demo look Bioshock demo look Bioshock demo look
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, half life






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: 2K Games / Irrational Games
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 24. august 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20341)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk