Medal of Honor Airborne look

pridal saver 23.8.2007 o 14:56 pod hry
HRY > NOVINKY >

Takže demo na Medal of Honor Airborne je už vonku (aj lokálne) a tí, kto si už zahrali, vedia, že vojna pokračuje v novom štýle. Hra je totiž koncipovaná úplne inak ako predošlé časti a tentoraz ste výsadkár, čo vám umožňuje zaujímavé veci. Napríklad sa môžete po vyskočení z lietadla nasmerovať na ľubovolné miesto na mape (až na niektoré miesta, kam sa nedá padákom pri aktuálnom smere vetra doletieť), teda buď skočíte rovno doprostred húfu nepriateľov, alebo si nájdete odľahlé bezpečné miestečko (vyznačené dymovnicou), odkiaľ sa postupne prestrieľate k svojim cieľom.

Demo ponúklo jednu mapu, v ktorej máte za úlohy zničiť sériu protilietadlových kanónov. A hneď zistíte, že si môžete zoskočiť rovno na jeden z nich, vystrieľať nepriateľov a zničiť ho za pár sekúnd. Samozrejme nie je to taká sranda, kým dopadnete na zem a vytiahnete zbraň, môžete mať polku zdravia preč. Zdravie tentoraz funguje na 4 štvorčekoch, ktoré sa postupne míňajú, ako do vás strieľajú, pričom ak si chvíľu oddýchnete, posledne načatý štvorček sa znovu naplní. Teda zdravie tu kombinuje konzolový a PC systém, kde to už nie je také ľahké ako v COD2 a ani také ťažké ako v predošlých MOH. V každom prípade rambo štýlom sa hra dá prejsť, keďže výsadkový systém umožňuje nový výsadok do misie a vždy pokračujete tam, kde ste skončili. To znamená, že ak zničíte prvý protilietadlový kanón a zabijú vás, pri ďalšom výsadku zaletíte rovno k ďalšiemu kanónu, zničíte ho atď. Zaujímavý a relatívne rýchly systém na prechádzanie misií. Zrejme na Hard obtiažnosti to fungovať nebude, ale na Normal som to po takých 10 výsadkoch zvládol. Tu samozrejme bude záležať, ako budú dizajnované mapy a pravdepodobne to nebude fungovať všade.

Zbrane sú výrazne lepšie zoptimalizované ako v predošlých vojenských hrách a napríklad so samopalom zabijete nepriateľov naozaj len na blízko, ak chcete niekoho zneškodniť na viac ako cca 5 metrov, už musíte siahnuť po puške. Rovnako používať mieritko bude nutnosť. Z výzbroje nechýbajú granáty (pred ktorými sviniari utekajú), samozrejmá je pištoľ.

Grafika je slušná, nedá sa povedať, že by bola úplne super, ale cítiť z toho next-gen ako z prepracovania prostredia, tak efektov a aj animácii. Čo sa týka hardvérových nárokov na Core2Duo 2.7 Ghz to vcuclo celý procesor (permanentne vyťažený na maximum) a s grafikou GF8600 fungovalo na 50 fps. Pamäte treba aspoň giga, pri Viste aj s pár programami to zabralo okolo 1,3 GB.

Celkovo sa hra nemá za čo hanbiť a pre fanúšikov druhej svetovej vojny bude pekným spestrením jesene. Uvidíme, ako na výzvu odpovie Brothers in Arms. Mimochodom pre Xbox360 je tu smutná správa, demo bolo odložené a vyjde začiatkom budúceho týždňa.

Update: Ak vám demo reštartuje počítač pri inštalacii, rozbaľte si exe súbor najskôr winrarom samostatne.





Medal of Honor Airborne look Medal of Honor Airborne look Medal of Honor Airborne look Medal of Honor Airborne look Medal of Honor Airborne look Medal of Honor Airborne look Medal of Honor Airborne look Medal of Honor Airborne look Medal of Honor Airborne look
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, cod






Xbox 360
PC
PS2
PS3

Vývoj: EA / EA LA
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18432)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk