Red Alert 3 oficiálne

pridal saver 14.2.2008 o 18:10 pod hry
HRY > NOVINKY >

EA oficiálne ohlásili C&C Red Alert 3 a vo svojom battlecast videu spomenuli aj prvé informácie. Hra vás znovu zavedie do alternatívnej budúcnosti zmenenej cestou v čase. Hlavným vylepšením nového pokračovania bude kooperačná hra celou príbehovou kampaňou. Kooperačná kampaň je spojená s pribudnutím novej frakcie (teraz budú tri), dve z nich sa v kampani môžu spojiť proti tretej a takticky so svojimi rozmanitými zbraňami kooperovať. Okrem toho sa rozšíria aj námorné boje, ktoré sú tentoraz základom celého herného dizajnu, ostáva ale akčno-strategický štýl hry, len tentoraz už bude transformovaný do 3D grafiky na vylepšenom C&C3 engine.

Príbeh bude mierne pripomínať pôvodný Red Alert, kedy spojenci zlikvidovali Hitlera, ale tentoraz sa pre skok do minulosti rozhodne bezradné vedenie skolabovaného Sovietskeho Zväzu a pokúsi sa prinavrátiť slávu a česť Matke Rusi. Skok späť, ale nedopadne dobre a vytvorí alternatívnu časovú líniu, kedy sa technológia vydala úplne iným smerom a vytvorila sa nová superveľmoc, ktorá rozbieha tretiu svetovú vojnu. Na východe totiž vzniklo Impérium Vychádzajúceho Slnka a začína boj proti spojencom a Sovietom. Vojna s tesla lúčmi, vojnovými vzducholoďami, teleportáciou, obrnenými medveďmi, inteligentnými delfínmi, vznášajúcimi sa ostrovnými pevnosťami a transformujúcimi sa tankami môže začať.

RA3 ukáže, čo by sa mohlo stať, keby sa každý bizarný projekt 70-tych rokov vydaril a priniesol by nové zbrane, ak by sa vydaril Philadelpský experiment, teória cestovania v čase, teleportácia, neviditeľnosť, Tesla technológia a stovky ďalších výskumov, ktoré často boli len krok od úspešného nasadenia. Čo by sa stalo, ak by Sovietsky zväz nepadol? Ako by vyzeral 10 rokov do budúcnosti? Ako by vyzeralo Japonské Cisárstvo, ak by nepadlo a stalo sa vojenskou superveľmocou? Uvidíte...

Hra vyjde okrem PC a Xbox360 premiérovo už aj na PS3.





Red Alert 3 oficiálne Red Alert 3 oficiálne Red Alert 3 oficiálne
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






Xbox 360
PS3

Vývoj: EA / EA
Štýl: stratégia / realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19996)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk