GC: Rozšírená edícia Zaklínača zadarmo

pridal spacejunker 27.8.2008 o 13:52 pod hry
HRY > NOVINKY >

Pripravovaná rozšírená edícia Zaklínača bude pre majiteľov originálu zadarmo a to vrátane mimoriadne bohatého bonusového obsahu, prezradil nám producent Tomasz Gop zo štúdia CD Projekt RED! Autori sa týmto spôsobom chcú odvďačiť hernej komunite, ktorá sa tak rýchlo rozrástla a nechcú aby si pôvodní majitelia mysleli, že ich o niečo ukrátili. Bonusový obsah rozšírenej edície si tak bude možné stiahnuť zadarmo, no treba sa pripraviť na objemné dáta, pretože len samotný patch, všetky jazykové verzie a dodatkové questy budú zaberať niečo okolo 4 GB, nehovoriac o sountrackoch a making of dokumente.

Rozšírená edícia bude mimo iných úprav drasticky skracovať loadingy (pôvodný 3 minútový sa skrátil na približne 20-30 sekúnd), zamedzí zobrazovaniu rovnako oblečených postáv a rovnakých modelov monštier v skupinkách. Všetky prednosti predstavuje nový trailer. Novo nahovorené dialógy si užijete v celkovo 10 jazykoch. Počas behu hry sa lokalizácia prepína ako pri sledovaní DVD. Z menu si vyberiete hovorené slovo a titulky a je to. Čas v hre vám ušetrí prepracovaný inventár, ktorý sa sám spravuje. Po stlačení tlačítka sa sám uprace a vytvorí priestor pre nové predmety. Pri miešaní nápojov ste vždy informovaný, koľko vám z ktorej suroviny ešte zostáva a ktorú treba kúpiť. Rovnako rýchlej je aj lootovanie, predmety viete zobrať z mŕtvoly bez potreby otvorenia invetáru.

Len pripomenieme, že Rozšírená edícia okrem hry s aktuálnym patchom v1.3 bude obsahovať rozšírený dokument zo zákulisia vývoja, dva soundtracky (celkovo 44 skladieb), DVD s editorom D'Jinni a dvoma cca 5 hodinovými questami Cena Neutrality a Vedlejší účinky, poviedku od Andrzeja Sapkowskeho, obojstrannú mapu vo formáte A3, 80-stranový manuál a 112-stranového sprievodcu hrou. A to všetko za 999,- Sk už 19. septembra.

Tomasz Gop na otázku, či sa chystá Zaklínač po úspechu vo svete aj na iné platformy vyhýbavo odpovedal: „CD Projekt Red vždy robí na niečom novom."





GC: Rozšírená edícia Zaklínača zadarmo GC: Rozšírená edícia Zaklínača zadarmo GC: Rozšírená edícia Zaklínača zadarmo GC: Rozšírená edícia Zaklínača zadarmo GC: Rozšírená edícia Zaklínača zadarmo GC: Rozšírená edícia Zaklínača zadarmo GC: Rozšírená edícia Zaklínača zadarmo GC: Rozšírená edícia Zaklínača zadarmo
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Atari / CD Projekt Red
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 19. september 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19843)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk