GC: Strategický Godfather II

pridal spacejunker 3.9.2008 o 11:57 pod hry
HRY > NOVINKY >

Godfather II už nie je typickou mestskou akciou, ale v preplnenom žánri, kde vládne neohrozene GTA, sa snaží vystúpiť z radu strategickým plánovaním a manažmentom rodiny. Už nebudete obyčajným poskokom, ale pomocou prachov si budete získavať postupne priazeň vplyvných ľudí, ktorí vám pomôžu stať sa donom s absolútnou kontrolou nad nekalým biznisom v troch mestách. Stále však budete robiť špinavú robotu. S pomocou vami vybraných ľudí bude vyberanie výpalného, zastrašovanie, preberanie teritória oveľa jednoduchšie a povedal by som, že aj pestrejšie a živšie.

Gangstrov si postupne regrútujete, vylepšujete a s rastúcim vplyvom sa rozrastá aj početnosť rodiny. Peniaze sú motorom všetkých akcií a tie vám zabezpečujú vlastné podniky, ktoré budete musieť získavať záškodníckymi akciami alebo presvedčivými metódami od iných rodín. O mesto totiž nebojujete len vy, ale aj päť ďalších rodín neustále súperiacich o teritórium. Na strategickej mape máte prehľad o majiteľoch podnikov odlíšených farbou a počte bodyguardov, ktorí na vás čakajú, ak sa rozhodnete prebrať napríklad obyčajné bistro.

Vaše aktivity nekončia po získaní budovy, musíte si svoju investíciu chrániť. Do podnikov je preto dobré nasadiť vlastných ľudí, aby sa postarali o prípadných útočníkov. Rodiny nenechávajú nič na náhodu a vzájomne sa napádajú, čo sa dá samozrejme aj zužitkovať a využiť oslabených nepriateľov k eliminácii oboch strán. V každom meste musíte vytvoriť obsadenými piatimi budovami rovnakého typu tzv. Crime Rings. Tieto vám automaticky prideľujú rôzne bonusy od silnejších zbraní, väčších zásobníkov, väčších príjmov, až po nepriestreľné vesty.

Moc a vplyv v každom meste vám znásobujú službičky pre správnych ľudí, ktorí vedia zaťahať za správne nitky, keď to potrebujete. Maličkosti nie sú zadarmo, ale politici a policajti sa vedia za ne patrične odvďačiť. Taký sudca, pravidelný návštevník vášho striptízového baru, vám navrhne, aby ste sa postarali o jedného človeka, ktorého nevie posadiť za mreže. On podstrčí dôkazy a vy sa postaráte o špinavú robotu.

Priebeh misií a ich štruktúra sa od predchodcu nelíši, teda aspoň tie dve, ktoré sme videli. Môžete vsadiť aj na stealth (inžinier prestrihne plot, podpaľač zase odvedie pozornosť vyhodením nádrže do vzduchu), no reč zbraní je oveľa efektívnejšia. Vaši spoločníci bojujú za seba, ale ak im nepomôžete s presilou, nadobro o nich prídete. V hre zostalo automatické zameriavanie, rovnako ako boje na blízko a rôzne presvedčovacie metódy. Godfather II je hodne krvavá akcia a každá prestrelka pripomína riadne jatky.

Jazdy po meste sme si veľmi neužili, ale môžeme povedať, že je oveľa väčšie, dôveryhodnejšie a hlavne uveriteľnejšie, čo sa týka ruchu na uliciach, modelov áut a chovania AI. Godfather II je na najlepšej ceste ponúknuť iný spôsob hrania mestských akcií. Ako dopadne vo finále, sa dozvieme vo februári 2009.





GC: Strategický Godfather II GC: Strategický Godfather II GC: Strategický Godfather II GC: Strategický Godfather II GC: Strategický Godfather II
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: EA / EA
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 10. apríl 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20296)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk