Vojna prichádza do Brlohu

pridal Brloh 8.9.2008 o 17:22 pod informácia
INFORMÁCIA > NOVINKY >

Schyľuje sa k veľkej vojne. Fantasy svet Warhammer ožije v dlho očakávanej a niekoľkokrát odloženej MMORPG Warhammer Online: Age of Reckoning aj vo vašom Brlohu už 19. septembra. Príchod ďalšieho hráča na poli, kde neohrozene dominuje World of Warcraft, predznamenáva postava Mega Warriora v nadživotnej veľkosti tróniaceho v predajni v Auparku (na obrázku).

Brloh už teraz prijíma predobjednávky na štandardnú edíciu (1499,- Sk), za čo vás odmení kľúčom, s ktorým môžete hrať hru o dva dni skôr ako celý svet. Takéto šťastie bude mať iba 300 nedočkavcov, ale ani náhodní okoloidúci striehnuci na Warhammer neobídu skrátka. Brloh ku každej zakúpenej kópii Warhammer Online pribalí tričko alebo šiltovku s motívom hry podľa vlastného výberu (platí iba do rozdania zásob).

Skutočnou lahôdkou je limitovaná edícia, ktorá sa takisto ako štandardná verzia dostane do predaja 19. septembra. Brlohu sa podarilo zaistiť iba päť kúskov!, čo znamená, že ak chcete byť jedným z mála, mali by ste pozorne sledovať Brlohácke stránky, pretože tu platí: kto skôr príde, ten skôr melie.

Limitovaná edícia okrem hry na 2 DVD bude obsahovať kovové figúrky Grumloka a Gazbaga, 128-stranový komiksový román Predohra Vojny, ktorý vykresľuje príbehy všetkých armád zúčastnených v konflikte, 224-stranovú knihu ilustrácií a artworkov, podložku pod myš a navyše herné bonusy v podobe predmetu The Librams of Insight (jasnovidectvo), 12 questov, rovnakého počtu odmien za ich splnenie a tuctu titulov. Aby ste sa medzi ostatnými odlíšili, tak vám pri mene bude svietiť špeciálny titul, navyše si postavu môžete skrášliť jednou z 12 hláv. Cena limitovanej edície ešte nebola stanovená.

Warhammer Online: Age of Reckoning vyžaduje ako každá iná veľká MMO hra mesačné poplatky. V základnom balení sa ukrýva 30 dní hrania zdarma, no za ďalší mesiac musíte platiť buď kreditnou kartou alebo kúpením predplatených 60-dňových kupónov za 899,- Sk.





Vojna prichádza do Brlohu
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: EA / Mythic Entertainment
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 18. september 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20133)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk