Lost and Dammed - 20 hodín za 20 euro

pridal saver 23.1.2009 o 12:01 pod hry
HRY > NOVINKY >

1600 bodov, taká bude cena za 20 hodinovú expanziu GTA: Lost and Dammed, ktorá sa v polovici februára dostane na Xbox360. Rockstar označuje titul za kompletnú hru a nie len malý prídavok. Lost and Dammed ponúkne rozsiahly príbeh motorkárskeho gangu, ktorý povediete krížom cez Liberty City.

Podľa aktuálnych preview hra nedostane len nový príbeh a misie, ale aj rôzne úpravy. Samotný príbeh bude trvať 12-20 hodín podľa vašej zručnosti a ďalšie hodiny sa zabavíte pri nových vedľajších misiách.  Pribudnú nové lokácie, nové minihry ako napríklad pretláčanie, budú upravené gameplay možnosti, nové vozidlá, nové zbrane a rozsiahly nový soundtrack, DJ, nové TV show, unternetové stránky a nové multiplayerové módy.  Teda žiadna miniexpanzia.

Po nainštalovaní expanzie si na začiatku hry budete môcť vybrať GTA IV alebo L&D, obe sa síce odohrávajú v Liberty City ale obe majú oddelené herné svety, možnosti. Znamená to, že po nainštalovaní expanzie nedostanete v GTA IV nové lokácie z expanzie. L&D bude mať napríklad upravenú jazdu na motorkách čo výrazne upraví hrateľnosť a ubudne frustrácia z neustálych pádov. Na druhej strane obe hry sa miestami v príbehu budú dotýkať, miestami stretnete Nika, budete komunikovať s ostatnými hlavnými postvami hry.

V príbehu bude hlavný rozdiel v Johnyho socializácii, zatiaľ čo Niko chodil stále sám, Johnny je v gangu a má priateľov, ktorí sú neustále okolo neho.  Vo vojne gangov, ktorá prebieha v uliciach Liberty City ich budete aj potrebovať. V hre uvidíme akcie viac ako dosť a zo zaujímavostí pribudnú aj checkpointy v strede niektorých misií.

Expanzia vyzerá nad očakávania. 17. február sa blíži.





Lost and Dammed - 20 hodín za 20 euro Lost and Dammed - 20 hodín za 20 euro Lost and Dammed - 20 hodín za 20 euro Lost and Dammed - 20 hodín za 20 euro Lost and Dammed - 20 hodín za 20 euro Lost and Dammed - 20 hodín za 20 euro Lost and Dammed - 20 hodín za 20 euro Lost and Dammed - 20 hodín za 20 euro Lost and Dammed - 20 hodín za 20 euro
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, xbox, ati






Xbox 360

Vývoj: Rockstar / Rockstar
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 17. február 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20174)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk