Bulletstorm odhalený

Epic nakoniec v pondelok neponúkne žiadne výrazné prekvapenia. Ako Gears, tak aj Bulletstorm už boli leaknuté.

pridal saver 10.4.2010 o 16:22 pod hry
Bulletstorm odhalený

HRY > NOVINKY >

Epic nakoniec v pondelok neponúkne žiadne výrazné prekvapenia. Ako Gears, tak aj Bulletstorm už boli leaknuté. Konkrétne teraz tu máme zoskenovaný článok predstavujúci Bulletstorm, akciu od poľskej pobočky Epicu - People Can Fly.

Vyzerá, že sa tvorcovia Painkillera ani tentoraz nezaprú a uletený štýl v titule ostane. Bulletstorm bude FPS s heroickým príbehom a úplnou odviazanosťou. Preberiete bývalého hrdinu konfederácie - Graysona Hunta - utápajúceho sa v alkohole. Pred 10 rokmi nesplnil jednu misiu, nezabil človeka, ktorého mal a odvtedy ide jeho život do žumpy. On si túto cestu vybral. Nemohol zlikvidovať svoj cieľ. Bol to nevinný človek. Dobrý. To úloha bola zlá. Nemal na výber a dezertoval. Na jeho hlavu bola vypísaná odmena. Utiekol a skryl sa, stal sa z neho pirát, lúpil a kradol na pokraji konferačného priestoru až dodnes, až pokým na neho nenatrafila masívna bojová loď Ullyses.

Spolu so svojim jediným spoločníkom a priateľom cyborgom Ishi Satom bojovali, ale na po zuby vyzbrojenu bojovú loď nemali. Grayson sa rozhodol spraviť samovražedný manéver, zničil bojovej lodi motory. Prežil a obe lode sa zrútili na planétu Stygia. Kedysi bola rajom pre bohatých (niečo ako Dubai alebo Las Vegas), teraz je už len zničenými ruinami. Noví návštevníci netušia prečo...

Celá hra je rozprávaná z FPS pohľadu, prakticky presne v štýle Half Life 2, žiadne dlhé prestrihové scény, pri ktorých si môžete dať raňajky, obed aj večeru. Budete sa prechádzať zničeným mestom, zisťovať, čo sa tu stalo. Nebude trvať dlho a zistíte to - rastliny, to rastliny všetkých zabili. Zmutovali. K nim vám ešte spoločnosť bude robiť osadenstvo druhej zničenej lode a zábava môže začať.

Podľa článku vyzerá Bulletstorm na čistú akciu v štýle egoistických hrdinov Dukea alebo Seriousa Sama. Systémom bojov miestami pripomína aj Borderlands, aj tu sa bude nad hlavami zobrazovať počet bodov, ktoré vám pribudli ku skillu. Bežná strela hodí +10, headshot dá +50, podobne +50 aj ak odkopnete nepriateľa do gigantického kaktusu. Ale ak chcete viac, môžete nepriateľa streliť do gulí a následne, keď sa krčí na kolenách, odstrelíte mu hlavu. Bude to za Mercy +100, teda za súcit. Toto bude prvá hra, v ktorej vám bude ľúto, že ste zabili nepriateľa, hlavne ak za neho dostanete len 10 bodov.

Z prvých informácií vyzerá, že hra bude mať štýl hodný Epicu, uvidíme, ako to bude vyzerať v pohybe. Zrejme už v pondelok.





Bulletstorm odhalený  Bulletstorm odhalený  Bulletstorm odhalený
Bulletstorm odhalený  Bulletstorm odhalený  Bulletstorm odhalený
Bulletstorm odhalený  Bulletstorm odhalený  Bulletstorm odhalený
Páči sa mi!

Zaradené pod: half life






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: EA / People Can Fly
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 25. február 2011
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19598)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk