Sense of Wonder Night na TGS

Najkreatívnejšie z najkreatívnejších projektov odprezentované nezávislými štúdiami z celého sveta.

pridal spacejunker 27.9.2010 o 17:00 pod hry
Sense of Wonder Night na TGS

HRY > NOVINKY >

Jednou z najprehliadanejších sekcií Tokyo Game Show je každým rokom priestor Sense of Wonder Night venovaný tým najstrelenejším nápadom pretavených do jednoduchých zdarma distribuovaných alebo komerčných hier, ktorým nie je cudzia kreativita a odlišný pohľad na interaktívne médium.

Medzi deviatimi vystavovanými kúskami z celého sveta ste mohli nájsť variáciu na Minesweeper, kde sa upravovala hudba podľa toho, koľko mín ste zlikvidovali. V hopsačke Infinite Blank boli levely vytvorené náhodnými okoloidúcimi, je to akási hra na pokračovanie, ktorej časti kreslia v jednoduchom editore samotní hráči.

Z vystavovaných kúskov sme veľmi rýchlo vyselektovali trojicu projektov, ktoré nás dostali výtvarnou stránkou, nápadom, ale hlavne realizáciou.

Love Press ++: Massage For Your True Love

Že Japonci ulietajú na simulátoroch randenia, to už vieme, teraz pre istotu zapojili do virtuálnych radovánok aj ballance board, ktorý sa stáva centrom interakcie medzi vami a dievčaťom na obrazovke. V Love Press budete totiž masírovať a to tak, že položíte ruky na fitness podložku a poriadne ju vymačkáte! Vybrať si môžete medzi niekoľkými dievčatami, ktoré okamžite na tlak reagujú vzdychaním. Priamo v expozícii nebolo možné hru vyskúšať, bežalo tu iba video, ktoré nájdete aj na YouTube. Podložka, ktorá je primárne navrhnutá na cvičenie, zdá sa, nepovedala posledné slovo. Viac o projekte Love Press nájdete na oficiálnej stránke.

Ulitsa Dimitrova

Bizarný, spoločensky nekorektný a až morbídny je koncept v pozadí point'n'click adventúry, ktorá zaujme na prvý pohľad výtvarným štýlom silno pripomínajúcim kresby guličkovým perom Jednoduchý vizuál Ulitsa Dimitrova je prostriedkom na prerozprávanie sterotypného života malého chlapca Pjotra – bezdomovca, ktorý sa po prebudení z kontajnera vydáva na svoju každodennú pochôdzku, žobrať, kradnúť a iným spôsobom zarábať pre svoju matku – prostitútku.

Ulitsa Dimitrova je odrazom malých miest a štvrtí so sociálne slabými vrstvami, preto sa tu stretnete iba s fajčením, predajom kradnutého tovaru, konzumáciou drog a prostitúciou. Hra si pred ústa servítky nedáva, ak s Pjotrom zastanete, tak malý chlapec na uliciach Petrohradu jednoducho zamrzne.

Hru si môžete stiahnuť priamo z oficiálnej stránky.

Record Tripping

V našich očiach najlepší projekt SOWN a súčasne najefektívnejšie využitie kolieska myši ako základného ovládacieho prvku je drobná rytmická hra Record Tripping. Predstavte si, že máte pod kontrolou prehrávanú skladbu ako DJ, točením kolieska ju môžete rýchlo pretáčať, ale aj vracať spať a keď stlačíte ľavé myšítko, tak prehrávanie spomalíte. Tento princíp je aplikovaný na logické problémy, ktoré nejakým spôsobom využívajú otáčanie. V Record Tripping budete odomykať zámku trezoru podľa indícií v hernom poli alebo guličku navigovať drevenným kruhovým bludiskom. Túto skvelú kratochvíľu si môžete okamžite zahrať na oficiálnej stránke. Odporúčame!





Sense of Wonder Night na TGS  Sense of Wonder Night na TGS  Sense of Wonder Night na TGS
Sense of Wonder Night na TGS  Sense of Wonder Night na TGS  Sense of Wonder Night na TGS
Sense of Wonder Night na TGS  Sense of Wonder Night na TGS  Sense of Wonder Night na TGS
Sense of Wonder Night na TGS  Sense of Wonder Night na TGS  Sense of Wonder Night na TGS
Sense of Wonder Night na TGS
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20354)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk