Microsoft na CES

Pozrime sa, čo ohlásil Microsoft na CES výstave

pridal saver 6.1.2011 o 9:19 pod hardware
Microsoft na CES

HARDWARE > NOVINKY >

Press konferencia Microsoftu na CES priniesla očakávané ohlásenia a aj prekvapivo veľa herných ohlásení. Plnú konferenciu na videu si môžete pozrieť tu, v textovej podobe je na Engadget.

Xbox a Kinect

Predviedli Kinect ovládanie Xboxu, hlasové ovládanie, potvrdil Kinect podporu Netflixu a Hulu Plus, ESPN a všetko to uzatvoril ohlásením Avatar Kinect, čo bude avatar chat s podporou Kinectu so snímaním výrazov tvárí a gest, ktoré budú následne kopírované avatarmi. Chat bude v 15 rozmanitých miestnostiach.

Z čísiel potvrdil 50 miliónov predaných Xbox360, 30 miliónov Xbox Live užívateľov a 8 miliónov Kinect senzorov, čím prekonali svoju predpoveď o 3 milióny.

Microsoft na CES
Microsoft na CES

Windows Phone 7

Ohlásil príchod Fable pre Windows Phone 7 v titule Fable Coin Golf, rovnako Halo Waypoint a aj ich retro arkádovú kolekciu Game Room, kde si hráči budú môcť zahrať staré 8-bitové tituly aj na telefóne. Z nových mobilných titulov predstavili lietadielka Rise of Glory, Full House Poker, Zombies!!!, príde aj Pac Man, Fruit Ninja, Parachute Panic, Tetris, Assassins Creed, Altair Chronicles HD, Monopoly, Pocket God, Zombies Attack 2, PES 2011.

Momentálne má platforma 5500 aplikácií a pribúda 100 denne, Microsoft predstavil niekoľko aplikácií, novinky ako copy&paste, a nový update zrýchli aj načítavanie aplikácií aj hier

Microsoft na CES
Microsoft na CES
Microsoft na CES

Windows 7 a Windows 8

Z Windowsu ponúkol zaujímavé fakty, napríklad každých 7 sekúnd sa predá jedna kópia Windows 7, ide doteraz o najpredávanejší systém pre PC. Podľa štatistík ho má už 20 % PC pripojených na internet. Momentálne je evidovaných 20 miliónov stiahnutí IE9 beta verzie a 500 miliónov užívateľov na Windows Live kontách.

Microsoft prešiel aj na hardvér, kde to otvoril Sandybridge platform, na ktorej predviedol niekoľko notebookov a tabletov a nakoniec predstavil aj novú verziu Surface stola.

Do budúcnosti ohlásil Windows 8 podporu System on chip, teda podpora ARM procesorov. Samozrejme aktuálne aplikácie nepôjdu na ARM, bude ich treba prekompilovať, alebo zrejme budú aj emulačné módy. Ukázal, že to funguje a predviedol Windows 8, ale s pôvodným užívateľským rozhraním Windows 7, takže žiadny rozdiel nebolo vidieť.





Microsoft na CES  Microsoft na CES  Microsoft na CES
Páči sa mi!







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20944)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk