Microsoft predstavil jarnú ponuku

Mimo Gears of War Microsoft na svojom aktuálnom press evente ohlásil a ukazoval čisto jarné veci.

pridal saver 24.2.2011 o 22:00 pod hry
Microsoft predstavil jarnú ponuku

HRY > NOVINKY >

Mimo Gears of War 3 Microsoft na svojom aktuálnom press evente ohlásil a ukazoval čisto jarné veci pre všetky tri svoje platformy.

Xbox360:

Halo: Reach Defiant Map Pack –  bude prístupný na Xbox Live za 800 pointov 15. marca. Pridá do hry tri nové bojiská - Condemned, Highlands a Unearthed pre Firefight a kompetitívne multiplayerové módy.

Halo Waypoint - pribudli nové trackovania štatistík a to ako na webe www.HaloWaypoint.com, tak aj v aplikácii pre Windows Phone 7.

Fable III Traitor’s Keep add-on – 1. marca vyjde nová expanzia, ktorá pridá tri nové levely Ravenscar Keep, Clockwork Island a Godwin Estate, tie vám do hry pridajú questy a záhadného zajatca. Expanzia ponúkne 250 gamescore bodov.

Crysis 2 3D – pripomenuli, že prichádza 22. marca s 12 multiplayerovými mapami a šiestimi módmi na Xbox Live, na evente ukazujú 3D mód.

Child of Eden (Kinect) – titul, ktorý si len na Xbox360 užijeme bez ovládača, zatiaľ nemá presne stanovený dátum.

Once Upon a Monster (Kinect) - nedávno naznačený titul od Double Fine pre deti s tematikou Sesame Street a poháňaný Kinectom.

The Gunstringer (Kinect) – autori Splosion Man prinesú Kinectom ovládanú kovbojskú hru.

The Dishwasher: Vampire Smile – pokračovanie Dead Samurai pre Xbox Live Arcade. Tentoraz so single a kooperačnou kampaňou a 50 levelmi.

Windows:

Fable III (PC) - vychádza 17. mája. Hra oproti xboxovej verzii pridá 3D podporu ako aj hardcore mód pre vyššiu obtiažnosť.

Age of Empires Online – evolúcia realtime stratégie do online štýlu sa blíži, ale zatiaľ nemá dátum. Očakávať ju môžeme v priebehu jari. Absenciu dátumu dopĺňa informácia o zmene vývojára. Robot Entertainment už na hre nerobí a vývoj prebral Chris Taylor a Gas Powered Games. Zvláštna zmena, keďže hra bola už prakticky v beta štádiu.

Windows Phone 7:

Fable Coin Golf – príde v marci pre Windows Phone 7 a prinesie sériu krčmových hier s možnosťou presunu zlata do Xbox360 alebo Windows verzie hry. Odomknuté budú môcť byť aj exkluzívne zbrane v Traitors Keep addone.

Xbox LIVE hry pre Windows Phone 7 - na jar príde masívna ponuka titulov s Xbox Live podporou a to napríklad Plants vs Zombies, Hydro Thunder Go, Sonic the Hedgehog 4 Episode I,  geoDefense, Doodle Jumpand. Angry Birds bolo rovnako potvrdené. Všetko s podporou achievementov a rebríčkov.

Mimo toho Microsoft na evente prezentuje aj Homefront, Shift 2: Unleashed, Da Vinci Disappearance - addon pre Assassin's Creed a Beyond Good and Evil HD.





Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, kinect, xbox, windows 7, ati, crysis






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (0)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20230)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk