Skyrim bude pôsobivý na PC aj konzolách

Dokonalý vizuálny zážitok si užijeme na všetkých platformách, aj samotný obsah hry vyzerá atraktívne.

pridal uni 19.4.2011 o 11:19 pod hry
Skyrim bude pôsobivý na PC aj konzolách

HRY > NOVINKY >

Podľa vyjadrenia Todda Howarda zo spoločnosti Bethesda bude Elder Scrolls V: Skyrim vyzerať rovnako dobre na PC aj na konzolách a má to byť pôsobivý vizuálny zážitok. Potvrdzujú to aj dojmy portálu CVG na základe demo prezentácie, kde sa hovorí nielen o atraktívne spracovanom svete, jedinečných efektoch vody a kvalitných textúrach.

K prvým lokalitám v hre patrí mestečko Riverwood, kde sa obyvatelia zaoberajú ťažbou dreva a nepostávajú len tak na ulici, ako to býva v iných hrách. Možnosti hráča umožňujú hoci aj sabotovať pílu a ochromiť tak ekonomiku mesta.

Inventár v hre umožní dôkladné prehliadanie každej zbrane a predmetu v 360 stupňoch. To zahrňuje aj čítanie kníh, ktoré postava môže vyzdvihnúť a prečítať. Rozvetvenie zručností je štýlové a umiestnené na hviezdnej hmlovine.

Zaujímavosťou v boji je používanie dvoch zbraní, ale aj kúziel súčasne. Hrdina môže mať v každej ruke iné kúzlo a zosielať ich na nepriateľov za sebou alebo hoci znásobiť rovnaké kúzlo, keď ho drží v oboch rukách a použije ich súčasne. Napríklad pri zakrádaní počas plnenia úlohy v jaskyni zohráva dôležitú rolu hra svetla a tieňa, ktoré vyzerajú veľmi realisticky.

K hrdinovým novým schopnostiam patrí aj magický element "shouting", ktorý je výsledkom "tajomných záznamov drakov" a umožňuje zaujímavé veci ako napríklad spomalenie času. Rôzne "shouts" sa získavajú a znásobujú čítaním slov sily na stenách v rôznych lokalitách. Kompletná reťaz slov rovnakej schopnosti výrazne zvýši účinok, spomaľovanie času s príslušnými tromi slovami trvá dlhšie, ako len s jedným slovom.

Skyrim sa k hráčom dostane v novembri a minimálne v prípade konzolovej verzie to vyzerá na RPG roka. Ku kandidátom na PC bude, samozrejme, patriť aj Zaklínač 2, ktorý je už na dosah.





Skyrim bude pôsobivý na PC aj konzolách  Skyrim bude pôsobivý na PC aj konzolách  Skyrim bude pôsobivý na PC aj konzolách
Skyrim bude pôsobivý na PC aj konzolách  Skyrim bude pôsobivý na PC aj konzolách  Skyrim bude pôsobivý na PC aj konzolách
Skyrim bude pôsobivý na PC aj konzolách
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Bethesda / Bethesda
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 11. november 2011
 17.11. 2017 (,Switch)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Predaj ntb lenovo y920 (0)
Ahoj, uvazujem nad predajom mojho ntb. Lenovo y920...
|Rtx 4070 vs rx 7800 xt/ 7900 g... (1)
Zdravím! Nedávno som skladal nový PC, cca 3 týždn...
|Madison vr (0)
Chcel by som opýtať mám nárok na nejakú zľavu na M...
|Odišla mi grafická karta alebo... (15)
Ahoj, môžete mi prosím poradiť v čom je problém? N...
|Samsung q990d soundbar (1)
Zdravim, mám na ruke od Alzy zľavový kupón na tent...
|Svet, ukrajina, vojny ... (21234)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk