Ubisoft press konferencia

Tretia press konferencia na E3 patrí Ubisoftu, od ktorého tento rok čakáme veľa.

pridal saver 7.6.2011 o 0:20 pod hry
Ubisoft press konferencia

HRY > NOVINKY >

Tretia press konferencia na E3 patrí Ubisoftu, od ktorého tento rok čakáme veľa. Chceme vidieť ako Assassins Creed, tak aj nový Ghost Recon, ale hlavne by bolo dobré ukázať nový Far Cry a Rainbow Six.

Konferencia bude na gametrailers, gamespot, ign.

23:30 začíname mixom casual titulov a hlavne Rayman Origins, ktorý prináša klasickú skákačku v modernom kooperačnom poňatí ale stále v peknom oldschool 2D štýle.

Ubisoft má 25 rokov a všetko sa nesie v tomto duchu. Ukazujú rozdiely a pokrok za posledné stvrťstoročie. Pri tomto naznačili retro verziu Drivera, aby sa presniesli do prítomnosti v Driver San Francisco. Ten ponúkol pekný trailer, ale žiaľ absentoval gameplay, ktorý vystriedal FAR CRY 3 ! Presne v designovom štýle jednotky, aj keď s vyššou interaktivitou s postavami. Vyzerá skutočne zaujímavo aj keď engine neexceluje, ale je pekný. S v-syncom sa bude treba do vydania pohrať. Hra vyjde budúci rok.

Nasleduje Gearbox a ohlasuje nový prístup k druhej svetovej vojne v titule Brothers in Arms: Furious Four. Pôjde o zábavou podladenú akciu.

Prechádzajú k hernému titulu podľa filmu TinTin od Spielberga a Jacksona. Pôjde o jednoduchú kinematicky spracovanú arkádovku v nenáročnej grafike.

Ghost Recon Future Soldier ponúka na rozdiel od Kinect prezentácie ukážku gameplayu, ktorá korešponduje s trailerom a ikonky a virtuálne ciele sa zobrazujú priamo cez bojisko. Grafika podobne ako pri FarCry neexceluje.  Nasleduje PC free Ghost Recon Online, ktorý už bol nedávno ohlásený a ktorý bude prakticky dopĺňať Future Soldier titul.

Prichádza Nadeo! a odhaľuje Trackmaniu 2 a Mediaplanet a ukazuje trailer tvorený z kreácii hráčov.  K Trackmanii sa čoskoro pripojí Shootmania a Questmania. Všetko tituly, ktoré budú založené na online móde a sharovaní.

Raving Rabbids prichádzajú na Kinect s podtitulom Alive and Kicking. Bude to party titul a bude podporovať 4 hráčov pri niektorých minihrách. Hra vychádza 8. novembra.

Vyzerá, že Ubisoft sa už presunul ku casual titulom a ďalej ponúka Just Dance 3, tretiu hru do svojej úspešnej tanečnej Wii série, teraz aj pre ostatné platformy. Nasleduje Rocksmith s ktorým môžete využiť v hre každú gitaru.

Your Shape pre Kinect pokračuje a znovu nám prinesie svoj virtuálny fitness svet a to už v novembri.

Assassins Creed na press konferencií nechýba a Ubisoft prezentuje Revelations pokračovanie. Pôsobivý CG trailer naznačuje nový konflikt a aj znovuspojenie oboch hrdinov.  Následný gameplay ukazuje pekné vylepšenie grafiky, plnšie mesto, ale vidieť tam ešte dosť tearingu. V hre sa spojí minulosť prítomnosť a budúcnosť na jedno miesto. Koniec.





Ubisoft press konferencia  Ubisoft press konferencia  Ubisoft press konferencia
Ubisoft press konferencia  Ubisoft press konferencia  Ubisoft press konferencia
Ubisoft press konferencia  Ubisoft press konferencia  Ubisoft press konferencia
Ubisoft press konferencia  Ubisoft press konferencia  Ubisoft press konferencia
Ubisoft press konferencia  Ubisoft press konferencia
Páči sa mi!

Zaradené pod: kinect, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20235)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk