Beštie z Gears of War 3

Pri Beast móde v Gears of War 3 nepôjde o to ako dlho prežijete, ale ako rýchlo zlikvidujete protivníkov.

pridal saver 25.6.2011 o 19:55 pod hry
Beštie z Gears of War 3

HRY > NOVINKY >

Epic výraznejšie priblížil nový kooperačný Beast mod z Gears of War. Na rozdiel od Horde módu v Beast nepôjde o to ako dlho prežijete, ale ako rýchlo zlikvidujete protivníkov vlnami útokov. Konkrétne to bude 12 vĺn a čas sa bude pohybovať od polhodiny po štvrťhodiny alebo aj menej, ak ste s priateľmi zohraní a viete si vytvoriť správnu kombináciu postáv.

Beast mód môžete hrať na každej multiplayerovej mape, ale nehráte za ľudí ako pri Horde, ale práve naopak, prevezmete útočiace monštrá, zatiaľ čo ľudia sa budú automaticky pred vami brániť, stavať zátarasy, tak ako keby ste vy hrali v Horde móde.

Podobná odlišnosť je to, že na začiatku sa vám čas bude odpočítavať, začínate s minútou, po ktorej uplynutí ľudia oblasť vyhladia. Naštastie po každom zabitom nepriateľovi sa čas zvyšuje. Spolu s časom sa pripočítavajú aj peniaze, ktoré musíte vždy vynaložiť na kúpenie novej kreatúry, s ktorou zaútočíte na ľudí. Podobne ako sa bude zvyšovať vaša sila, bude sa zvyšovať aj odolnosť ľudí, ktorí si do boja postupne pozvú všetkých hrdinov z kampane, tí budu mať silnejšie zbrane a rovnako zabiť ich bude obtiažnejšie.

Úvodná ponuka príšer:

Beštie z Gears of War 3
Beštie z Gears of War 3
Beštie z Gears of War 3

Najlacnejšou príšerou bude Wild Ticker, stojí 75 dolárov (presne aj monštrá platia v dolároch) a je dobrý na prekonávanie plotov alebo jedenie granátov, čo je zaujímavá možnosť, ak hráte kooperačne a máte priateľa s granátometom. Druhá jednotka je Ticker rovnako za 75 dolárov, ale tento vie explodovať na rozkaz. Tretí je Wretch, čo je základná útočná jednotka bez zbrane.

Beštie z Gears of War 3
Beštie z Gears of War 3

Savage Drone bude prvá jednotka so zbraňou a dostane retro lancer, masívnou jednotkou bude Butcher, valiaci sa tank s mačetou.

Beštie z Gears of War 3
Beštie z Gears of War 3
Beštie z Gears of War 3

Kantus je šaman, má pištoľ a granáty so zeleným plynom. Dokáže liečiť zranených kooperačných hráčov. Bloodmount bude ťažko ovládateľné monštrum s jazdcom na chrbte, ktoré musí zameriavať ciele pre svojho strelca. Mauler má štít a je veľmi dobrou prvou líniou pred granátometom.

Druhá kategória

Beštie z Gears of War 3
Beštie z Gears of War 3
Beštie z Gears of War 3

Giant Serapede je veľká húsenica útočiaca na blízko, je silná, ale stojí $1350. Savage Corpser je prerastený chrobák s veľkými pazúrmi, dokáže sa zahrabať pod zem, vyliečiť a následne skočiť po protivníkovi. Savage Grenadier - silná jednotka ktorá ponúka brokovnicu a granáty, granáty môže hádzať alebo zapichnúť pre Wild Tickera, ktorý ich zožere a donesie na požadované miesto.

Beštie z Gears of War 3

Boomer má svoje silné kanóny a zaplatíte za neho 1500 dolárov

Najsilnejšie monštrá

Beštie z Gears of War 3
Beštie z Gears of War 3
Beštie z Gears of War 3

Berserker je mimochodom žena, ale žiaľ nevidí veľmi dobre a teda sa musí cez nepriateľov priam potácať a trhať všetko naokolo. Stojí $5625. Armored Kantus má svoje nebezpečné pichliače a dokáže liečiť spolubojovníkov. Savage Boomer je monštrum, ktorá je priam určené na zastavenie návalov nepriateľov. Dokáže vystreliť granáty, ktoré ale detonujú až po tom, ako sa k nim niekto priblíži.

Gears of War 3 vychádza 20. septembra.





Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Xbox 360

Vývoj: Microsoft / Epic Games
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 20. september 2011
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (0)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20209)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk