The Last of Us od tvorcov Uncharted

Nathan Drake má červenú, v survival akcii debutuje nová dvojica, ktorá sa snaží dožiť ďalšieho rána v rozpadnutom meste.

pridal spacejunker 12.12.2011 o 14:03 pod hry
The Last of Us od tvorcov Uncharted

HRY > NOVINKY >

Počas sobotňajšej show VGA Awards spojenej s odovzdávaním cien bol odhalený trailerom aj PS3 exkluzívny titul The Last of Us od Naughty Dog.

Autori série Uncharted si dávajú od dobrodružného žánru a hľadania pokladov pauzu a v The Last of Us vás zavedú do blízkej budúcnosti postihnutej vírovou nákazou. Rozkladá opustené mestá, ktoré pohlcuje príroda, samotné ľudstvo čelí rozkladu spoločnosti a stáva sa ohrozeným druhom na planéte.

V hre sa predvedie nová dvojica – muž v stredných rokoch Joel a mladé dievča v tínedžerskom veku Ellie, ktoré nikdy nezažilo svet predtým. Nie je medzi nimi žiaden príbuzenský vzťah (Ellie sa o Joelovi vyjadruje v tretej osobe), no potrebujú jeden druhého, aby sa dožili ďalšieho rána.

Predvedená video ukážka ich zastihne v polorozpadnutom dome, kde dochádza k súboju medzi Joelom a ďalším z preživších o dva ostré náboje. V zápätí sa na scénu vkradnú humanoidné netvory a dvojica berie nohy na plecia smerom von, do mesta, nad ktorým prebrala vládu divoká zeleň.

Ak vám popínavé rastliny, vraky áut, vyblednuté vývesné tabule pripomínajú Enslaved, od Ninja Theory, nie je to náhoda, na The Last of Us pracuje Mark Richard Davies, bývalý hlavný dizajnér, tejto akcie od Ninja Theory, ktorá rovnako pracovala s témou zničeného sveta, dominantnou rasou na vyššom stupienku ako ľudstvo a dvojicou hrdinov.

Dvorný dabingový herec Nolan North, ktorý dokonale stvárnil Nathana Drakea, rolu v novom projekte nedostane. O hlasy sa postarajú Ashley Johnson, ktorá zatiaľ veľký zárez na pažbe nemá, a Troy Baker, ktorého ste mohli počuť v Batman: Arkham City ako hlas Two Facea alebo hrdinu z Bioschock: Infinity.

Jednou z otázok, ktoré sa objavili po premiére traileru, bola, či skutočne išlo o in-game zábery alebo šlo o predrenderovaný úsek prehrávaný na PS3. Christophe Balestra, jeden zo spolozakladateľov Naughty Dog, na Twitteri oznámil, že „Trailer The Last of Us bol renderovaný in-engine na PS3.“

The Last of Us je vo vývoji už dva roky a podieľa na ňom druhý interný tím Naughty Dog. Podľa posledných informácií nebude obsahovať multiplayer (podobne ako prvá časť Uncharted) a už sú zaregistrované domény Lastofus2 a 3, čo naznačuje snahu o vybudovanie trilógie.

The Last of Us zatiaľ nemá predbežne stanovený dátum vydania.





The Last of Us od tvorcov Uncharted  The Last of Us od tvorcov Uncharted  The Last of Us od tvorcov Uncharted
The Last of Us od tvorcov Uncharted
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (0)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20209)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk