Capcom konferencia bez videa

Capcom nebude z GamesComu vysielať svoju press konferenciu a ostávajú teda len textové blogy.

pridal saver 14.8.2012 o 12:12 pod hry
Capcom konferencia bez videa

HRY > NOVINKY >

Capcom nebude z GamesComu vysielať svoju press konferenciu a ostávajú teda len textové blogy. Napríklad textovo bude spisovať ohlásené veci Capcom cez Twitter.

Záznam:

Od Capcomu neočakávame veľké ohlásenia, skôr predstavenie svojich prichádzajúcich titulov, prípadne ukázanie ich nových možnosti. Pre zaujímavosť je to vôbec prvá press konferencia Capcomu na tejto výstave.

Capcom otvoril konferenciu Devil May Cry titulom s novým trailerom na hru, naznačujúcim, že Dante sa chystá riskovať osud ľudstva pre jedno dievča. Nakoniec Dante je v aktuálnom reštarte teenager a je brat Vigil je veliteľom The Order organizácie. Capcom potvrdil dátum vydania hry na 13. januára na Xbox 360, pričom PC verzia vyjde neskôr.

Druhým prezentovaným titulom je Lost Planet 3, prequel pred prvé dve časti. Capcom ukázal opustený svet s nádychom ľadového atmosféry divokého západu. Hra bude tentoraz drsnejšia ako pôvodné tituly. Hra sa bude prepínať z pohľadu z tretej osoby pri pešom postupe do fps pohľadu v mechovi, kde pribudnú aj prvky boja na telo.

Nasleduje Street Fighter x Tekken pre Vita, ktorý dostane viac obsahu ako pôvodné verzie hry, bude mať 55 postáv a hru PS3 proti PS Vita,

Resident Evil nechýba a Capcom ohlásil Resident Evil.Net, stránku, ktorá bude zhŕňať štatistiky hráčov RE6, ich zozbierané veci a ponúka štandardné sociálne možnosti. Pribudne aj smartphone aplikácia. Pozrieť si tak budete môcť pozrieť ktorí z priateľov sú online a pozvať ich do kooperácie. Gameplay ukážka Resident Evil 6 predstavuje novú postavu Jakea. Doprevádzať ho bude  Sherry Birkin z Resident Evil 2, ktorá má liečitelské schopnosti. Druhá ukážka zachytáva Chrisa a Claire Redfield, ktorí na snežných skútrov v pôsobivej scéne utekajú pred lavínou.

Nakoniec si Capcom nechal ohlásenie novej značky a to Remember Me od francúzskeho Dontnot Entertainment, v ktorom nájdeme vývojárov Splinter Cell, Rainbow Six a Heavy Rain. Hra je postavená do futuristického Paríža roku 2084 so ženskou hrdinkou Nilin, ktorej pamäť bola vymazaná.

Hra bude akčná s pohľadom z tretej osoby s pôsobivým vizuálnym štýlom. Pôjde v nej o spoločnosť Memoreyes, ktorá kupuje a predáva nahratú pamäť skutočných ľudí. Človek tak môže zažiť čo len chce v štýle Totall Recall. Hlavná postava je členkou organizácie Edge bojujúcej proti tejto spoločnosti a aj za svoje stratené spomienky.





Capcom konferencia bez videa
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20957)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk