Predobjednávky Company of Heroes 2 plné bonusov

Pokračovanie výbornej stratégie z druhej svetovej vojny si ešte chvíľu nezahráme, ale získať hru v predstihu aj s doplnkami nie je na škodu.

pridal uni 21.9.2012 o 10:14 pod hry
Predobjednávky Company of Heroes 2 plné bonusov

HRY > NOVINKY >

Company of Heroes 2 síce ešte dosť dlho neuvidíme na našich harddiskoch, ale už sú tu predobjednávky a možnosť zakúpiť si hru aj v zberateľskej edícii.

S predobjednávkami  na Steame, Origin a THQ shope, sú spojené rôzne bonusy. Každý, kto si hru predplatí, dostane špeciálne maskovanie na techniku strednej triedy, nemecká strana rotbraun a sovietska Stalingrad. Vybraní predajcovia garantujú aj prístup do uzatvoreného beta testu.

Steam navyše opäť používa predobjednávkový systém odmien, kedy sa podľa počtu predobjednávok môžu odomknúť až tri bonusové odmeny. Prvým bonusom je nemecká aj sovietska veliteľská čiapka a odznak do hry Team Fortress 2. Druhým bezplatná kópia hry Warhammer 40 000: Dawn of War II- Retribution. Pri dostatku záujemcov každý dostane komisársku truhlicu so stimulmi pre jednotky a extra skúsenosti, veliteľským archetypom a darčekovou hernou menou, ktorá sa dá použiť na nákup budúceho doplnkového obsahu.

Origin pre zmenu, okrem základných doplnkov, ponúkne sovietske Bryansk front vehicle maskovanie na ťažkú techniku. ShopTHQ vám dá Commander Pass, ktorý majiteľa oprávni sťahovať nové bonusové mapy pre multiplayer a zúčastniť sa exkluzívnych eventov. Commander Pass bude po vydaní aj samostatne predajný.

Štandardná edícia stojí 49,99€  ale môžete zvážiť aj  digitálnu zberateľskú edíciu. Digital Collector’s Edition vám za 79,99€ pridá prístup k prvým trom prídavným balíčkom pre singleplayer, ktoré sa neskôr objavia, Commander Pass, skiny Whitewash pre nemeckú stranu a Winter Cobblestone pre sovietov, odznak veterána, ktorý bude zobrazený vo vašom profile. K tomu navyše pôvodnú hru Company of Heroes s obidvomi expanziami.

Company Heroes vtiahne hráčov na PC do druhej svetovej vojny počiatkom budúceho roka.





Predobjednávky Company of Heroes 2 plné bonusov  Predobjednávky Company of Heroes 2 plné bonusov  Predobjednávky Company of Heroes 2 plné bonusov
Predobjednávky Company of Heroes 2 plné bonusov
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19952)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk