Witcher 3: Wild Hunt oficiálne ohlásený!

CD Projekt RED konečne predstavil skutočnú next-gen RPG - Witcher 3: Wild Hunt.

pridal saver 5.2.2013 o 8:55 pod hry
Witcher 3: Wild Hunt oficiálne ohlásený!

HRY > NOVINKY >

CD Projekt RED konečne predstavil skutočnú next-gen RPG - Witcher 3: Wild Hunt. Podľa prvých informácií z GameInformeru bude hra pokračovať v príbehu zaklínača a to v krajine s 30 krát väčšou rozlohou ako vo Witcherovi 2 (20% väčšia ako Skyrim), ktorú autori zobrazia pomocou svojho nového REDengine 3. Prejdeme v nej od upršaných ostrovov, cez vojnou zasiahnuté lesy, až po temnú fantasy metropolu a to všetko bez loadingov. Z jedného konca na druhý nám to na koni bude trvať 30 - 40 minút.

Čakať tentoraz môžeme otvorený svet s lovením monštier, príbehom s množstvom zvratov, politických intríg a iných hrozieb. Pamäť samotného Geralta sa vráti, ale už skutočne nechce bojovať za nikoho iného, bude pomáhať, ale bude sa z toho snažiť vymaniť, aby mohol konečne odložiť meč.

Príbeh bude v otvorenom svete rozdelený na tri úrovne, na najnižšej budú sandboxové aktivity ako lovenie monštier, craftovanie a questy. Ďalšia úroveň bude obraz samotnej krajiny, ktorá sa politicky zotavuje po Nilfgaardianskej invázii a my jej zotavovanie budeme sledovať prostredníctvom príbehov v každej časti od Skellige, cez Novigrad, až po No Mans Land. Finálna úroveň bude príbeh samotného Geralta a jeho cesta za hľadaním svojich milých.

Z rôznych drobností bude úplne zmenená AI, rovnako budú upravené boje, ktoré budú teraz záležať od hitzón a získaní informácií o danom monštre. Rozšíria sa kúzla, kde každé bude mať dve použitia, vylepšený bude aj inventár, ktorý bol v minulej hre frustrujúci.

Veľkú úlohu v hre bude hrať aj počasie, ktoré bude dynamické a bude napríklad ovplyvňovať aj monštrá ich správanie a možnosti boja. Mimo monštier budú v prostredí aj banditi, obchodníci a zvieratá, každý z nich môže byť nebezpečný, ale nebude sa automaticky prispôsobovať vášmu levelu.  

Craftovanie bude síce zásadným prvkom na zvyšovanie Gearltovho potenciálu, ale zbrane a brnenie budete môcť aj nájsť alebo získať rôznymi spôsobmi. K tomu si všetky zbrane môžete customizovať s ďalšími komponentmi. Podobne si budete môcť customizovať aj postavu, konkrétne budete môcť zájsť k holičovi.

Pre porovnanie, zatiaľ čo Witcher 2 mal 20 bojových animácií, Witcher 3 ich bude mať 96, ktoré však budete môcť kedykoľvek pri útoku prerušiť a zmeniť na odskok alebo blok. Chýbať nebudú ani boje na koňoch a ďalších zvieratách, ktoré momentálne autori vytvárajú.

Witcher 3: Wild Hunt vyjde pre PC a pre všetky hi-end platformy (zrejme Xbox720 a PS4).

Update - obrázky z hry.





Witcher 3: Wild Hunt oficiálne ohlásený!  Witcher 3: Wild Hunt oficiálne ohlásený!  Witcher 3: Wild Hunt oficiálne ohlásený!
Witcher 3: Wild Hunt oficiálne ohlásený!  Witcher 3: Wild Hunt oficiálne ohlásený!  Witcher 3: Wild Hunt oficiálne ohlásený!
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19543)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk