Titanfall od Respawnu predstavený

Tvorcovia Call of Duty predstavia svoju hru na E3, ale ešte predtým tu máme malý leak z GameInformera odhaľujúc ako názov, tak aj platformy.

pridal saver 6.6.2013 o 16:20 pod hry
Titanfall od Respawnu predstavený

HRY > NOVINKY >

Tvorcovia Call of Duty predstavia svoju hru na E3, ale ešte predtým tu máme malý leak odhaľujúc ako názov, tak aj platformy. Hra sa podľa obálky GameInformeru bude volať Titanfall a príde na PC, Xbox360 a Xbox One a to na jar 2014.

Pôvodne autori plánovali old-gen ako hlavné platformy, ale zistili, že by hru dobre nerozhýbali a tak primárne hru vyvíjajú pre Xbox One, na ktorom sa im páči ponuka Cloudu, využijú ho ako na dedikované servre, tak aj na výpočty fyziky a AI kalkulácie. Využitie bude mať aj Smartglass a podporu dostane Kinect. Popri Xbox One vyvíjajú aj PC verziu, dostupná bude aj Xbox360 verzia, ale tú vyvíja iná firma.

Titanfall bude FPS akcia založená na multiplayerových bojoch vojakov a robotov nazvaných Titani. Každá strana bude mať vlastného mecha, respektíve viacerých mechov v boji. Ale neznamená to, že mech bude ovládať bojisko, vojaci ho môžu zničiť anti-titan raketometmi, môžu na nich vyskočiť a zapichnúť do hlavy dátový nôž, ktorým ho môžu ovládať alebo im jednoducho vystrelia z blízka digitálny mozog.

Hráči môžu mechov ovládať priamo alebo sa len nimi nechať nasledovať, kedy budú poslušne strieľať na všetko naokolo. Okolo nebudú len nepriateľskí hráči, ale aj AI vojaci, keďže autori spájajú single a multiplayer do jedného celku. Mapy budú tentoraz väčšie ako v Call of Duty, budú živšie a skôr budú pripomínať Battlefield alebo Halo. Hrať sa bude v multiplayerovej kampani, spustiť sa budú dať samostatne multiplayerové mapy a naznačený bol aj mód pre jedného hráča, ale ten ešte nepriblížili.

Titanfall je postavený na staršom Source engine upravenom pre nextgen, bude bežať fungovať pri 60 fps, zrejme v 1080p. Výtvarným štýlom vytvorili autori Disctict 9 mixnutý s Blade Runnerom. 





Titanfall od Respawnu predstavený
Páči sa mi!

Zaradené pod: respawn, call of duty






Xbox One
PC
Xbox 360

Vývoj: EA / Respawn Entertainment
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 13. marec 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk