Sniper Elite 3 sa predstavuje, ukazuje vylepšenia po každej stránke

Autori v Sniper Elite 3 sľubujú vylepšenia po každej stránke, od taktiky, cez samotnú streľbu až po dĺžku hry.

pridal saver 6.2.2014 o 18:02 pod hry
Sniper Elite 3 sa predstavuje, ukazuje vylepšenia po každej stránke

HRY > NOVINKY >

Autori v Sniper Elite 3 sľubujú vylepšenia po každej stránke, od taktiky, cez samotnú streľbu až po dĺžku hry. Sľubujú väčšie levely, viac zbraní, lepší multiplayer a samozrejme aj detailnejšiu grafiku. Dopĺňajú do rozmanitejšími vozidlami a hlavne vylepšeným AI.  

Hra sa teraz presunie do Severnej Afriky, kde bude mať hlavná postava série Karl Fairburne znovu prácu. Autori už novinárom predviedli jeden z levelov, ktorý bol 3 krát väčší ako levely z minulej hre, koridory boli odstránené vďaka čomu sa na nepriateľské kempy dá zaútočiť z rôznych strán.

Z taktík teraz môžete vyhľadávať nepriateľov ďalekohľadmi, ktoré ich otagujú a ich pozície ostanú na obrazovke. Je to síce malý podvod, ale v rozsiahlych leveloch je to užitočné (zrejme to vyššie obtiažnosti obmedzia). K tomu v leveloch môžeme očakávať cez 30 nepriateľov, zatiaľ čo predchádzajúcej hre to bolo 8.

Ale nájsť nepriateľov je jedna vec, druhá je ticho ich odpraviť, alebo obísť. Majú realistickejšie chovanie, nový systém pozornosti, ktorý ikonkou pod nimi naznačuje ako sú podozrievaví na vašu prítomnosť. Pribudol im aj systém hierarchie, kde každý nepriateľ má svoju hodnosť a svoju úlohu. To znamená, že ak skupinka vojakov niečo začne tušiť, pošlú na podozrivé miesto vojaka s najnižšou hodnosťou.

Sniperka teraz bude mať nový systém a bude brať v úvahu dýchanie, zakrivenie dráhy guľky, ale aj tlkot srdca a teda, ak sa vyčerpáte, pri opretí o telo bude tlkot srdca zbraň vychyľovať. Toto autorom prezradil bývalý sniper a špeciálne pri dlhých strelách to spraví veľkú odchýlku.

Chýbať nebude ani X-ray pohľad pri zásahu nepriateľov s ukážkou prestrelených orgánov, zlomených kostí, tentoraz pribudne aj svalstvo a cievy. Kill kamera k tomu teraz pridá aj vozidlá, ktoré môžete zničiť rôznymi strelami.

Nakoniec autori potvrdili aj nový multiplayer a plnú kooperáciu kampaňou hneď pri vydaní hry. K tomu samotná kampaň sa rozšíri z 8 hodín na 12 hodín. Máme sa teda na čo tešiť. 





Sniper Elite 3 sa predstavuje, ukazuje vylepšenia po každej stránke  Sniper Elite 3 sa predstavuje, ukazuje vylepšenia po každej stránke  Sniper Elite 3 sa predstavuje, ukazuje vylepšenia po každej stránke
Sniper Elite 3 sa predstavuje, ukazuje vylepšenia po každej stránke
Páči sa mi!






PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One

Vývoj: 505 Games / Rebellion
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 27. jún 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20344)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk