Blizzard predstavuje alfa verziu Heroes of the Storm

Blizzard pokračuje v príprave ďalšieho Free to Play titulu. Po kartovom Hearthstone spustí aj MOBA crossover svetov WarCraft, StarCraft a Diablo. 

pridal roberto 19.3.2014 o 10:14 pod hry
Blizzard predstavuje alfa verziu Heroes of the Storm

HRY > NOVINKY >

Niekoľko žurnalistov sa už dostalo do uzavretého alfa testu Heroes of the Storm. Pre tých, čo zabudli - HotS pripravuje Blizzard ako svoje vlastné želiezko do ohňa MOBA hier. S postavami ako Arthas, Illidan, Diablo či Kerrigan, nemôže mať hra nižšie ambície, než konkurovať dvom najväčším kohútom tohto žánru - Legue of Legends a DotA 2.

V hre absentuje akékoľvek nakupovanie vybavenia, preto je jednoduchšia, než jej najväčšia konkurencia. Z tohto dôvodu mieri pravdepodobne hlavne na mladšie, viac akčne ladené alebo MOBA hrami zatiaľ nedotknuté publikum.

Medzi ďalšie odlišnosti patrí spôsob levelovania charakterov. Blizzard nemá v pláne podporovať sebeckých hráčov, ktorí sa venujú iba vylepšovaniu vlastnej postavy či pestujú "kill stealing". Prichádza teda so systémom, v ktorom sa všetky získané skúsenosti rovným dielom rozdeľujú medzi všetkých členov tímu. Je teda úplne jedno, kto a ako nepriateľa zabije, všetky úspechy sa aj tak pripisujú celému tímu.

Blizzard predstavuje alfa verziu Heroes of the Storm

Čo sa týka získavania a odomykania charakterov, Heroes of the Storm sa pridáva k MOBA titulom, ktoré svojich hrdinov predávajú. Voľne dostupných je vždy len niekoľko postáv, ktoré sú v pravidelných intervaloch vymieňané za iné. Ak chcete mať teda k niektorému z charakterov trvalý prístup, musíte si ho kúpiť. Pozitívne ale je, že okrem skutočných peňazí môžete použiť aj hernú menu.

Kompletný výpis hrdinov a cien pripravil Gamespot:

  • 3,99 $ /2000 gold - Demon Hunter, Malfurion, Muradin, Raynor
  • 7,49 $ /5500 gold - Arthas, Barbarian, Diablo, ETC, Falstad, Gazlowe, Illidan, Sgt. Hammer, Tassadar, Tychus, Tyrael, Tyrande, Uther, Zeratul
  • 9,99 $ /10000 gold - Abathur, Kerrigan, Nova, Stitches, Witch Doctor

Blizzard pripravil aj Tech Alpha Walktrough video:

Vo videu okrem iného Blizzard predstavil singleplayer tutoriál a questy, ktorými hráči svojim hrdinom odomknú nové skiny. Niekedy pritom ide len o malé úpravy, ale legendárneho Uthera Lightbringera neuvidíme iba v klasickej palatínskej zbroji, ale aj v hi-tech zbroji v štýle StarCraftu i v podobe drevorubača.

Blizzard tiež stavil na prípravu niekoľkých rôznych máp, pričom každá by mala byť niečím špecifická. Postavy si môžu (ale nemusia) ponechať schopnosti podobné tým, ktoré mali v pôvodných hrách či dokonca v DotA. Každopádne sme ale mohli vidieť, že alfa verzia si ponechala viaceré ikonky špeciálnych schopností.

Ďalšou zvláštnosťou sú mounty (jazdecké zvieratá, beštie a čokoľvek iného), ktoré si môže každý charakter privolať priamo na bojisko.





Blizzard predstavuje alfa verziu Heroes of the Storm  Blizzard predstavuje alfa verziu Heroes of the Storm  Blizzard predstavuje alfa verziu Heroes of the Storm
Blizzard predstavuje alfa verziu Heroes of the Storm  Blizzard predstavuje alfa verziu Heroes of the Storm  Blizzard predstavuje alfa verziu Heroes of the Storm
Páči sa mi!






Blizzard predstavuje alfa verziu Heroes of the Storm
PC

Vývoj: Blizzard
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania: 2. jún 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (3)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20406)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk