Nové obrázky a detaily z prezentácie Batman: Arkham Knight

Batmobil, jazdecké výzvy, útoky zo vzduchu, širšie ulice, vyššie mrakodrapy, čínska štvrť, ničiteľné budovy, Fear takedown, nová postava DC univerza, úžasný vizuál, absencia loadingov...

pridal roberto 27.3.2014 o 19:52 pod hry
Nové obrázky a detaily z prezentácie Batman: Arkham Knight

HRY > NOVINKY >

Na konferencií GDC nechýbalo ani štúdio Rocksteady s ich túžobne očakávaným titulom Batman: Arkham Knight a zdá sa, že sa fanúšikovia hernej série skutočne majú na čo tešiť.

Keď sa povie Arkham Knight, tak si hráči asi ako prvý predstavia Batmobil a ako druhé rozľahlé mesto, ktoré by podľa sľubov vývojárov malo byť až 20-krát väčšie, než lokácie prístupné v Batman: Arkham Asylum. Rocksteady ale neprinesie len väčšie mesto, ale naplní ho aj zaujímavým obsahom.Gotham je rozdelený na štvrte, ktoré sa svojím vizuálom výrazne líšia. Zaujala npríklad čínska štvrť či výškové budovy v centre, ktoré ešte v žiadnom Batmanovi neboli tak vysoké.

Najostrejšie sledovanou Batmanovou hračkou sa samozrejme hneď po ohlásení titulu stal Batmobil, legendárny snáď rovnako ako Batman sám. Vývojári s jeho príjazdom vraj otáľali, pretože na jeho plné využitie a integráciu do hry potrebujú využiť silu nových konzol. Batmobilu sa totiž prispôsobí celé open-world mesto, do ktorého pribudnú širšie ulice a hlavne (čiastočne) zničiteľné budovy - nezničiteľný a šialene výkonný Batmobil sa predsa od budov nesmie odrážať ako pingpongová loptička. S parkovaním si ale nebudete musieť robiť starosti, Batmobil si vás na povel nájde sám, stačí elegantne naskočiť. Využitie vozidla počas postupu vpred hlavným príbehom doplnia výzvy (challenges), zamerané na skutočne rýchly slalom ulicami mesta a plnenie puzzle úloh.

Nové obrázky a detaily z prezentácie Batman: Arkham Knight

Rozľahlé mesto, vysoké budovy a široké ulice si vyžiadali aj úpravu Batmanovho pohybu vzduchom. Netopier sa bude krížom cez mesto pohybovať rýchlejšie vďaka kombinácií efektívneho (aj efektného) plachtenia a hákovacej pištole s dlhším dostrelom. Aby toho náhodou nebolo málo, pridá Rocksteady do hry aj možnosť útočiť počas letu (napríklad batarangami) či možnosť nechať sa do vzduchu vystreliť katapultom inštalovaným do Batmobilu.

Nezabúda sa ani na súboje tvárou v tvár. Batman okrem hádzania nepriateľov do ich spoločníkov, či ich rýchleho odzbrojovania, rád využíva aj svoje okolie a novinári mohli vidieť, ako hlava zlosyna v mihnutí oka skončila v elektrickej rozvodovej skrinke. Stealth misie budú odteraz trocha svižnejšie, keď už nebude nutné nepriateľov v tichosti likvidovať po jednom. Namiesto toho môže hráč použiť schopnosť Fear takedown, ktorá zneškodní niekoľko po zuby ozbrojených hrdlorezov naraz.

Nové obrázky a detaily z prezentácie Batman: Arkham Knight

A Rocksteady pridali do DC univerza aj jednu úplne novú postavu, ktorú však zatiaľ nepredstavili.

V ničom nezaostáva ani technická stránka titulu. Hra naplno využíva všetky možnosti Unreal enginu 3 a zdá sa, že sa celým mestom môžete pohybovať bez toho, aby ste museli čakať kým sa daná lokalita načíta.

Batman: Arkham Knight by mal prísť na PS4, Xbox One a PC ešte počas tohto roka, pričom by malo ísť o posledný titul z "Batman Rocksteady" série.





Nové obrázky a detaily z prezentácie Batman: Arkham Knight  Nové obrázky a detaily z prezentácie Batman: Arkham Knight
Nové obrázky a detaily z prezentácie Batman: Arkham Knight  Nové obrázky a detaily z prezentácie Batman: Arkham Knight
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19911)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk