Nové detaily o free 2 play multiplayerovke Fortnite

Magazín Game Informer v niekoľko stranovom článku priniesol množstvo nových informácií od hre Fortnite.

pridal play3man 10.4.2014 o 20:17 pod hry
Nové detaily o free 2 play multiplayerovke Fortnite

HRY > NOVINKY >

Ako už vieme Fortnite je sandboxová co-op survival hra od skúsených vývojárov z Epic Games a postavená na Unreal Engine 4, teraz si doplňme veci, ktoré ešte nevieme z článku z Gameinformer časopisu. 

V hre bude našou hlavnou úlohou zbieranie potrebných zdrojov na stavbu pevností, ktoré vám pomôžu ubrániť sa pred hordami nepriateľov. Tých vypúšťajú na svet záhadné búrky, ktoré zároveň pustošia svet. Nebude tam žiadny zložitý príbeh, pôjde o rýchlu a zábavnú hrateľnosť v procedurálne generovaných leveloch.

Všetko začínate len s jednou doskou, v ktorej je zatlčený klinec. Pomocou nej budete môcť rúbať stromy, štiepiť skaly a bojovať. Postupne sa však dostávate stále lepšie a aj najdôležitejšiu zbraň s názvom Atlas. Pomocou nej budú hráči zatvárať brány podobné portálom, vďaka čomu bude možné záhadné búrky kontrolovať. Rovnako bude potrebné tieto portály chrániť pred útokom rozzúrených monštier. K tomu počas hry nahrádzate poklady s ukrytými zbraňami alebo schémami, vďaka ktorým budete môcť vyrobiť nové typy zbraní a nástrojov. Pre ich zostrojenie je pochopiteľne nutné získať špecifické predmety, ako batérie či časti strojov. Hráči dostanú tiež možnosť si tieto časti medzi sebou vymieňať.

V hre dostaneme na výber zo štyroch tried postáv - Constructor, Ninja, Commando a Scavenger, každý so svojimi špecifickými vlastnosťami. Napríklad Constructor vyniká v stavbe budov, Ninja prekoná každého svojou ohybnosťou, Commando samozrejme silou v boji, no a Scavenger dokáže najrýchlejšie zbierať potrebné zdroje. Do budúcna majú vývojári v pláne pridať aj niekoľko ďalších tried.

Pri stavaní budov sa autori nechcú podobať Minecraft štýlu, kedže v boji o prežitie musí byť všetko čo najrýchlejšie a dostatočne praktické. Steny, podlahy, stropy a schody bude možné vytvoriť z troch rôznych materiálov – drevo, kameň a kov. Schopnosť stavať nové druhy budov, bude záležať od levelu vašej postavy (maximálny level je 20). Ešte pred spustením hry dostaneme možnosť zmeniť si dĺžku kampane na: 10, 20 a 50 hodín. Epic Games ale dodáva, že do finálnej hry sa môžu dostať aj celkom iné variácie.

Ak vás Fortnite zaujalo, ešte pred jeho vydaním môžete skúsiť šťastie v alfa-verzií





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One
Switch
Free2play

Vývoj: Epic Games / Epic Games
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 26. september 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk