Bol práve leaknutý zoznam prezentácii Sony press konferencie na E3?

Zoznam obsahuje informácie o novom Gran Turisme, God of War, Wipeout alebo hre od Media Molecule. Nechýbajú ani detaily o Uncharted 4.

pridal play3man 7.5.2014 o 22:25 pod hry
Bol práve leaknutý zoznam prezentácii Sony press konferencie na E3?

HRY > NOVINKY >

Výstava E3 začína už o mesiac, pričom sa od nej, ako každoročne, očakáva prísun veľkého množstva zaujímavých noviniek a oznámení. Dnes sa dostal na internet zoznam vecí, ktoré by vraj mala Sony na E3 ukázať. Informácie majú pochádzať od zdroja, ktorý pracuje priamo v Sony. Nevieme to overiť a tak rovnako môžu byť aj vymyslené. V každom prípade tu sú:

- Trojminútový trailer na Uncharted pre PS4. Zobrazovať má zábery z enginu hry spoločne s krátkymi ukážkami priamo z hry. Kvalita grafiky má dosahovať veľmi vysokej úrovne nastavujúca benchmark pre konzolovú grafiku. Zasadený má byť do tropického prostredia v rôznych časových úsekoch Nathan/Francis Drake. Vydanie je naplánované na leto 2015.

-  Media Molecule pracuje na novej hre s rovnako okúzľujúcou grafikou, no primárne pre Sony VR zariadenie Morpheus.  Hra má byť zábavná a kreatívna rovnako, ako ich predošlý titul Little Big Planet. Vydanie je plánované na koniec roka 2015. Možná spojitosť s nedávno registrovanou značkou Entwined.

- Gran Turismo 6 prichádza na PS4 vo vylepšenej grafike v 1080p a 60fps ako Gran Turismo 7: Prologue. Súčasťou budú nové sociálne funkcie, autá, trate a omnoho viac. Vyjde niekedy v polovici roka 2015.

- Objaví sa aj teaser na God of War 4. Pôjde teda o spojenie CGI záberov s tými z enginu hry. Na oznámenie je síce priskoro, no robia tak preto, aby vytlačili negatívnu atmosféru ohľadom ich zrušenej značky a navnadili tak hráčov na nový diel tejto zabehnutej série. Toto odhalenie je mierené ako kompenzácia oznámenia Gears of War od Microsoftu. Hra vyjde koncom roka 2015, no to na konferencií nemá byť spomenuté.

- Nová značka Kill Strain je braná ako reboot hry Syphon Filter pre PS4, pričom Sony Bend pracuje na jej inovácií. Rovnako máme čakať prekrásny vizuál a vydanie možno už v zime 2014.

- Na PS4 sa vráti aj Wipeout. Zdroj nevie presne kto na hre robí, no myslí si, že to bude jeden z trojice Sony London, Evolution a Firesprite.

- Quantic Dream má pripravený trailer na ich novú hru, no nie je isté či ho pustia už na E3 alebo až európskom GamesCome. Rozhodnú sa podľa konferencie Microsoftu, či bude potrebné hru predstaviť. Čo sa týka grafickej stránky, tak tá má byť rovnaká, ako technologické demo Dark Sorcerer. Sony je taktiež veľmi blízko k uzavretiu dohody s Quantic Dreamom a Ready At Dawn o pridaní sa k ich first-party štúdiám.

- The Order: 1886 sa predstaví priamo počas konferencie v demo verzií. Sony si od tejto hry veľa sľubuje.

- Ninja Theory tiež pracuje na novej hre pre PS4. Na čom presne robia nevie, no podľa jeho slov môže ísť o pokračovanie pôvodnej PS3 hry Heavenly Sword.

- Sony London sa objaví na E3 s ich novou AAA hrou. Má ísť o neupresnený TPS titul.

- Guerrilla Games príde s novou RPG hrou. Veľmi zaujímavá a provokatívna prostredím v úžasnej grafike. Očakávajú pozitívne reakcie a poteší hardcore hráčov.

- Sucker Punch je zaneprázdnený prácou na DLC pre inFamous: Second Son. Má ísť o nové sily pre hlavnú postavu.

- Sony Japan Studios predstavia dva a možno až tri tituly. Project Beast - duchovný nástupca Demon Souls. Druhou hrou je potom The Last Guardian pre PS4 s možným vydaním už túto zimu. Tretí titul zostáva stále v utajení.

- Ukáže sa aj DriveClub s novými zábermi, taktiež oznámia aj dátum vydania demo verzie.

- Konferenciu ukončií Naughty Dog teaserom na pokračovanie The Last of Us

Zdroj ďalej odhaľuje, že sa na pódiu objaví Rockstar s GTA, Ubisoft, EA, Konami, Capcom, Warner Bros, Activision, Square Enix a Take Two. Počítať máme aj s odhalením nových hier pre PlayStation Plus do Instant Game Collection a chýbať nebudú ani informácie o Morpheus a PlayStation Now. Taktiež príde na zníženie predajnej ceny PS3 a PS Vita. Okrem toho máme počítať s oznámením niekoľkých menších sťahovateľných titulov. Svoju trochu pozornosti si ukrojí aj PS Vita. Čo sa PS3 týka, tak tá dostane niekoľko nových hier, ktoré budú odhalené v zostrihu videí.

Na záver znova upozorňujeme, že ide len o informácie od neovereného zdroja, ktorý sa predstavuje ako niekto zo Sony, ktorý má dobré kontakty v marketingovej firme BBH New York.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17924)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk