Príbehové koncepty Prey 2 titulu leaknuté

Síce nevieme, či je ešte Prey 2 vo vývoji ale máme tu hneď niekoľko konceptov jeho nového reštartu. Pôvodne hra mala byť postavená na mimozemskej planéte v otvorenom meste, to však bolo zrušené a nový koncept by ho úplne zmenil.

pridal saver 31.5.2014 o 9:17 pod hry
Príbehové koncepty Prey 2 titulu leaknuté

HRY > NOVINKY >

Síce nevieme, či je ešte Prey 2 vo vývoji ale máme tu hneď niekoľko konceptov jeho nového reštartu. Pôvodne hra mala byť postavená na mimozemskej planéte v otvorenom meste, to však bolo zrušené a nový koncept by ho úplne zmenil. Hru by malo vyvíjať Arkane studios na Cryengine s dátumom na jeseň 2016.

Pôvodný trailer:

Samotných konceptov nových príbehov majú hneď niekoľko:

Sci-fi Blade runner štýl:

Prvý by bol postavený do roku 2072 do nového Bangkoku, len niekoľko mesiacov pred udalosťami System Shock 1.  Hlavná postava sa na začiatku hry preberá a nepamätá si kým je, myslí si, že je nájomným zabijakom. Je doprevádzaný robotickým dievčaťom Danielle, pre ktoré vytvoril AI. Postupne zisťuje, že je v labolatóriách, v ktorých objavuje tajné experimenty. Keď sa dostáva von objavuje celú pravdu. Labolatóriá sú vytvorené na spadnutej mimozemskej lodi. Neostáva mu nič iné ako vstúpiť do lode, v ktorej sa na systémy votrelcov napojí Danielle a ukáže vám ako s nimi bojovať. Hra končí odletom mimozemskej lode, alebo jej zničením podľa rozhodnutí hráča.  Danielle uteká ale je iná poznačená kontaktom s mimozemšťanmi.

Dark city štýl:

Druhý typ príbehu by bol v retrobudúcnosti v štylizácii 50-tych rokov so sci-fi prvkami a retro zariadeniami. Našu postavu budú naháňať ľudia s rozmazanými tvárami. So svojim hackovacím zariadením bude hackovať budovy, kde pod jednou nájde mimozemskú loď. Následne hackne mimozemské stroje, aby ho ochránili.

Matrix štýl:

Tretí typ bude príbehu vo futuristickom meste. Hráč pracuje pre vládu, ktorá ho práve poslala získať informácie o potenciálnom výskyte mimozemšťanov. Dostane však telefonát od Danielle Sho, ktorá mu hovorí, že nie je všetko tak ako sa zdá, Vedie ho ku sebe aby zistil, že je len súčasťou experimentu a všetko čo spravil je len simulované. Neskôr zisťuje, že je na mimozemskej vesmírnej lodi.

Far Cry/Crysis štýl:

Štvrtý typ by bol na ostrove, na ktorý sa hráč dostáva a náhodou nachádza tajomný bunker, ktorý vedie do útrob ostrova. Zisťuje tu, že armáda sa snažila vytvoriť AI postavenú na mimozemskej technológii zo spadnutej lode. AI tam stále je.

 

System Shock / survival štýl:

Nakoniec ešte v druhom dokumente je náznak piateho príbehu, v ktorom by bola hra spirituálnym nasledovníkom System Shocku 2 a utekali by sme z vesmírnej stanice. Znovu má podtitul Danielle a teda znovu by tu bolo AI, ktoré je súčasťou každého z konceptov. Hra by mala mať 10-20 hodín, RPG prvky, survival štýl, vysokú znovuhrateľnosť. 

 

Môžete si vybrať čo by sa vám najviac páčilo, ale či niečo z toho aj uvidíme je otázne.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (0)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20229)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk