Batmobile sa v Arkham Knight dokáže zmeniť aj na tank, ale až v roku 2015

Odklad Batman: Arkham Knight je síce nemilou novinkou, no autori sa nám to snažia vynahradiť štýlovým videom, ktoré predstavuje ďalšie možnosti Batmobilu

pridal matus_ace 3.6.2014 o 17:07 pod hry
Batmobile sa v Arkham Knight dokáže zmeniť aj na tank, ale až v roku 2015

HRY > NOVINKY >

Že bude Batmobile hrať v Batman: Arkham Knight veľmi dôležutú úlohu už vieme nejaký ten piatok. Rocksteady Studios z neho však chcú mať aj niečo viac ako len dopravný prostriedok. Konečne ho chcú pretransformovať na plnohodnotný herný element, ktorý sa v hre rozhodne nestratí a aj preto teraz vyťahujú jednu veľmi silnú kartu z rukáva, ktorá by aj mohla zahojiť sklamanie z odkladu hry až na rok 2015.

Už od začiatku bolo zrejmé, že Batmobile bude bleskovo rýchly. Ulicami Gothamu budete prechádzať štýlovo a rýchlo, no to nie je jeho jediná výhoda. Je totiž aj strojom na smrť, ktorý je tým pravým nástrojom na nastolenie poriadku v uliciach zamorených zločinom. Zrážať chodcov vieme už od čias Carmageddonu, takže do repertoáru vozidla pridávajú autori aj jednu špeciálnu schopnosť - dokáže sa behom okamihu zmeniť na tank. Stlačením jedného tlačidla sa auto zmení zo super rýchleho (pursuit mode) na super bojové (battle mode). Túto premenu nám ukazuje aj najnovší trailer. Bližší pohľad na jeho schopnosti prináša napríklad aj Destructoid.

Batmobile je navyše vybavený aj diaľkovým ovládaním. Temný rytier si ho tak v prípade potreby privolať ako užitočného pomocníka. Napríklad v druhej kapitole, kedy vám pomôže so zastavením Scarecrowa. Ten sa práve v dobre zabezpečenej budove snaží vytvoriť bombu a v momente, keď sa Batman dostane dnu, tak dokáže otvoriť dvere a vzdialene si privolať auto.

Aj napriek robustnému dojmu v Battle režime je Batmobile veľmi dobre pohyblivým a ovládateľným autom. Nie je už síce tak rýchly, no rozhodne sa s ním dokážete dobre obracať aj v náročnejších podmienkach. Zmení sa však jeho palebná sila. Okrem nej je vybavený aj hákom, ktorý dokáže napríklad vytrhnúť dvere, no hra vás prinúti ho používať aj pri niekoľkých hádankách. Tým sa však možnosti nekončia. Batman dokáže rovno z auta vyskočiť doprostred boja, prípadne auto obsahuje aj sekciu "pasažierov", v ktorej môžete transportovať nepriateľov do väzenia a spojencov do bezpečia.

Toto všetko sú však len drobné útržky poznatkov, ktoré sprostredkovala hrateľná ukážka niektorým vybraným novinárom. Autori toho plánujú oveľa viac a určite majú v rukávoch aj ďalšie silné karty.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20344)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk