Legendárna hra Star Fox prichádza na Wii U

Počas dnešného dňa sa dostalo na internet niekoľko dohadov o možnom príchode na Wii U, no nakoniec bol príchod Star Fox na Wii U oficiálne potvrdený.

pridal play3man 11.6.2014 o 14:14 pod hry
Legendárna hra Star Fox prichádza na Wii U

HRY > NOVINKY >

Počas včerajšieho dňa prišiel server Eurogamer.net so správou, ako Shigeru Miyamoto spomenul v jednom z rozhovorov, že majú v príprave Wii U verziu legendárnej hry Star Fox. Krátko na to sa Eurogamer aj dočkal tlačovej správy, v ktorej Nintendo potvrdzuje príchod Star Fox na Wii U.

Z prvých informácií budeme svoju loď môcť ovládať aj nakláňaním Wii U GamePadu a chýbať nebude ani možnosť transformácie na Landmaster tank. Súčasťou bude tiež celkom nové vozidlo, konkrétne ide o helikoptéru ovládanú dvoma hráčmi. Prvý diel zo série Star Fox vyšiel ešte v roku 1993 a naposledy sme ho mohli vidieť v podobe Star Fox 64 pre 3DS tri roky dozadu. Ako povedal Miyamoto, s hrou Star Fox pôvodne chceli prísť ešte na Wii. Utvorili malú skupinu ľudí, ktorá s hrou experimentovala približne šesť rokov, no po tejto dobe sa pochopiteľne rozhodli prejsť na Wii U. Čiastočne sme hru už aj mohli vidieť po skončení Nintendo Digital Eventu, kde bežala rozmazaná na pozadí. Hra by mala vyjsť do roka a Nintendo ju plánuje už čoskoro ukázať.

Okrem Star Fox boli priblížené aj ďalšie dva prototypy hier. Prvým z nich je Project Giant Robot, pričom ako už názov napovedá, ovládať budeme gigantických robotov. Rovnako aj tu prebieha ovládanie nakláňaním Wii U GamePadu, kde pomocou páčok rozdávame údery. Na televízore sa zobrazuje pohľad na bojisko a na tablete zase pohľad z prvej osoby nášho robota. Druhým prototypom je Project Guard. Ide o tower defense hru odohrávajúcou sa na mape v okolí pevností. Na obrazovka Wii U GamePadu si prepíname medzi ozbrojenými bezpečnostnými kamerami, pomocou ktorých zabíjame blížiacich sa nepriateľov.

Obe hry Miyamoto predstavil v Nintendo Treehouse E3 streame, no sú ešte v štádiu prototypov. Ukazujú niektoré zaujímavé možnosti, aj keď zatiaľ v nemotornom prevedení. Obe sa výrazne zameriavajú na možnosti GamePadu a asymetrického obrazu na TV a ovládači.





Legendárna hra Star Fox prichádza na Wii U  Legendárna hra Star Fox prichádza na Wii U  Legendárna hra Star Fox prichádza na Wii U
Legendárna hra Star Fox prichádza na Wii U
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19929)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk