Amiibo NFC figúrky pre Nintendo predstavené

Nintendo sa vydáva po stopách Activisionu a Disneyho a taktiež sa pripravuje na vypustenie vlastných herných figúrok

pridal matus_ace 13.6.2014 o 6:36 pod hry
Amiibo NFC figúrky pre Nintendo predstavené

HRY > NOVINKY >

To, čo sme už dlhšie očakávali, sa na E3 stalo oficiálne realitou. Nintendo sa púšťa do vlastných figúrok, ktoré rozšíria možnosti hrania. Aj keď by mnohí očakávali skôr Pokémonov, ktorí by sa snáď okamžite stali zlatou baňou, Nintendo sa skôr zameriava na výber zo svojej tvorby, ktorý budú môcť hráči najskôr využiť v novom Super Smash Bros. Svoje postavičky nazvali amiibo a sú založené na NFC technológii. Bude tak stačiť, aby ste ich len priložili ku GamePadu a dáta sa načítajú. Pre 3DS Nintendo pracuje na ešte neupresnenom podstavci, ktorý by ich snímal. Vyjsť by mal budúci rok.

Rozdiel oproti napríklad populárnym Skylanderom tkvie v tom, že figúrky sa nepoužívajú len na to, aby ste si ich preniesli do hry. Veď napríklad za Maria môžete v hre bojovať aj bez figúrky. Figúrky reprezentujú vás a nie sú nemenné. Dáta sa na ne aj zapisujú, z čoho plynie jednoduchý systém vylepšovania vlastností. Postavička si vlastne pamätá vaše súboje a čím viac ich odohráte, tým budú jej vlastnosti lepšie.

Super Smash Bros. nebude jedinou hrou, ktorá bude amiibo podporovať. Formou updatu neskôr táto podpora príde napríklad do Mario Kart 8, v základe by ju mali mať Mario Party 10, Captain Toad: Treasure Tracker a Yoshi's Wooly World. Presný dátum vydania a ani cena ešte neboli stanovené, no pravdepodobne sa nebudú príliš vymykať z hladiny, na ktorej sa pohybujú Skylanders a Disney Infinity. Už niekedy v zime sa však môžeme tešiť na prvú várku, v ktorej budú Mario, Link, Princess Peach, Pikachu, Samus Aran a päť ďalších. Ďalšie postavičky prídu neskôr.





Amiibo NFC figúrky pre Nintendo predstavené  Amiibo NFC figúrky pre Nintendo predstavené  Amiibo NFC figúrky pre Nintendo predstavené
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk