Čo na E3 chýbalo?

E3 bola tento rok skutočne bohatá ale veľa veľkých značiek doslova chýbalo.

pridal saver 16.6.2014 o 19:08 pod hry
Čo na E3 chýbalo?

HRY > NOVINKY >

E3 bola tento rok skutočne bohatá, ale veľa veľkých značiek doslova chýbalo.

Gears of War  - Síce Gears môžeme ospravedlniť, lebo je vo vývoji len pár mesiacov, ale určite chýbala prvá ukážka smerovania série.

God of War - God of War je podobný prípad ako Gears. Tiež by sme radi videli kam sa séria bude uberať v novej generácii a či ponúkne oživenie svojho prostredia a štýlu. Žiaľ, chýbal aspoň prvý teaser

Deus Ex - Square ma čierny bod za neospravedlnenú absenciu už dlho očakávaného pokračovania Deus Ex Human Revolution, ktoré je už 2-3 roky vo vývoji.

Beyond Good & Evil 2 - Nikto zrejme návrat Beyond nečakal, ale predsa chýbala. Ubisoft týmto mohol skutočne prekvapiť. Ale nič nie je stratené, tento nekonečný projekt možno uvidíme o rok, dva, alebo tri, alebo niekedy v ďalšej generácii.

Hitman 6 - Kde je nový Hitman? Square na E3 zo série donieslo len mobilnú verziu Hitman Sniper, ktorú skutočne E3 nepotrebovalo.

Sleeping Dogs Triad Wars - Tretiu poznámku dostáva Square za absenciu nového Sleeping Dogs, očakávaného pokračovania kvalitnej jednotky, ktoré môže veľmi pekne dopĺňať ostatné mestské akčné adventúry ako GTA, Saints Row a najnovšie aj Watch Dogs.

Mad Max - Síce Warnerom ospravedlnená absencia, ale je škoda, že keď sa takéto dlhoročné projekty odkladajú. Hra potom často končí vizualne zaostalo. Mad Maxa čakáme až niekedy budúci rok.

   

Saints Row - Keď už spomíname Saints Row, kde vlastne ostalo? Pri pravidelnosti vydávania série sme už čakali aspoň prvú ukážku. Aj keď tu Deep Silver zjavne vsadilo na prezentáciu novej hry od Cryteku a to Homefront: The Revolution.

Dishonored 2 - Ďalšia neospravedlnená absencia ide do žiackej knižky Bethesdy a to hlavne po teasingu, ktorý zrejme nakoniec nebol pravý. Alebo ak bol, Behesda nedokázala hru vtlačiť do press konferencii Sony alebo Microsoftu a tak to radšej vzdala. Toto môže byť prípad viacerých neohlásených hier od menších distribútorov

Last Guardian - Je zrušená. Nie je zrušená, Nemôže byť zrušená, keď neexistuje. Pracuje sa na nej, uvidíte ju. To je súhrn oficiálnych a neoficiálnych informácii o hre, ktorá podľa šéfa Sony neexistuje.

Fallout 4 - Bethesda si rovno môže zapísať druhý čierny bod za titul, na ktorého ohlasenie čakáme už niekoľko rokov a zatiaľ márne.

Mass Effect - Hra síce na E3 bola, ale prakticky akoby nebola. Krátky koncept trailer neukázal nič, nenaznačil príbeh ani postavenie hry. Určite chýbalo viac ukážok a informácii, hlavne ak by hra vyšla začiatkom budúceho roka.

Red Dead Redemption 2 - Rockstar síce poslal na E3 trailer na GTA V pre PC a nextgen konzoly, ale chýbala od nich nová hra, ktorou mohlo byť stále viac skloňované Red Dead Redemption 2

Quantum Break - Bol z E3 ospravedlnený s tým, že sa ukáže na Gamescome a začne svoju prezentačnú kampaň k vydaniu na budúci rok. Napriek tomu však aspoň trailerom mohol prispieť do ponuky.

Perfect Dark - Microsoft na E3 nevytiahol ani svoju ďalšiu silnú značku, ktorá by si určite zaslúžila reštart do novej generácie.

Resident Evil 7 -  Capcom na E3 predviedol pár titulov, no mnohí očakávali skôr nového Residenta. Síce firma povedala, že dá značke pauzu, ale s príchodom nextgenu by mohla vytasiť ťažké zbrane.

Fortnite - Epic na E3 nepriniesol svoje veľké tituly, Fortnite úplne chýbal a rovnako neponúkli žiadne ohlásenie.

   

Metroid - Nintendo odprezentovalo peknú ponuku hier, ale jedna im chýbala a to Metroid, či už 3D, alebo 2D, ale určite chýbal.

Half Life 3, Left 4 Dead 3, Portal 3, Team Fortress 3  - ...síce ich nikto nečakal, ale nedá nám nespomenúť ich a pripomenúť Valve ich prekliatie trojky.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (0)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20303)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk