Bývalí vývojári Starcraftu odhalili svoju tímovú multiplayerovku

Bývalí vývojári hier ako Starcraft ale aj Guild Wars odišli od veľkých titulov, aby si založili nezávislé štúdio. Dnes odhalili svoju prvú hru - Gigantic

pridal matus_ace 16.7.2014 o 12:40 pod hry
Bývalí vývojári Starcraftu odhalili svoju tímovú multiplayerovku

HRY > NOVINKY >

Videohrám dnes vládne zaujímavý trend. Veľké mená, ktoré dlhé roky pracovali na najzvučnejších menách, sa zrazu zo scény vytrácajú a zakladajú si menšie nezávislé štúdiá, kde si robia hry podľa seba a bez veľkého distribútora. To je aj prípad štúdia Motiga, ktoré sídli v Seattli a založili ho skúsení autori stojaci za hrami ako Starcraft či Guild Wars. Na jeho čele stoja James Phinney (hlavný dizajnér Starcraft a Guild Wars) a Chris Chung (Guild Wars, Rift).

Vo svojom novom tíme teraz pripravujú novú kooperatívnu tímovú multiplayerovku Gigantic, ktorá by mala na PC vyjsť niekedy v priebehu budúceho roka. V nej sa proti sebe postavia dva tímy po piatich hráčoch, ktorí bojujú spolu so svojimi strážcami a snažia sa poraziť jeden druhého. Strážcovia sú veľké mýtické bytosti, ktoré sú príliš veľké a silné na to, aby ich obyčajný smrteľník dokázal poraziť. Zároveň sú však postavou, ktorú sa hráči musia snažiť zo všetkých síl ochrániť, pričom je aj ich najsilnejšou zbraňou.

 

Gigantic bude o spolupráci a stratégii. Hra stavia na možnostiach, kedy z každého môže spraviť hrdinu. Či už sa budete snažiť zachrániť spoluhráča, nenápadne sa pohybovať poza chrbát nepriateľov, čo bojovať s obrovským strážcom, vždy vám hra ponúkne cestu, ako môžete zvrátiť vývoj boja na svoju stranu. Tímy sa budú postupne levelovať a autori plánujú do hry pridávať mnoho nového obsahu. A na záver to najdôležitejšie: hra bude free2play, no podľa slov autorov si ju budete môcť dosýta vychutnať bez toho, aby ste boli nútení za progres platiť.

Ak si chcete túto zaujímavú akciu vyskúšať už teraz, môžete sa skúsiť prihlásiť do alpha tetsovania na oficiálnej stránke.





Bývalí vývojári Starcraftu odhalili svoju tímovú multiplayerovku  Bývalí vývojári Starcraftu odhalili svoju tímovú multiplayerovku  Bývalí vývojári Starcraftu odhalili svoju tímovú multiplayerovku
Páči sa mi!






Bývalí vývojári Starcraftu odhalili svoju tímovú multiplayerovku
PC
Xbox One

Vývoj: Perfect World / Motiga
Štýl: Akcia / Multiplayer
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 20. júl 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19913)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk