Cintorín hrdinov mŕtvych MMORPG

Tiež je vám ľúto, keď končí ďalší MMO svet, končí jedna éra, obzeráte sa za stovkami herných hodín, ale svojho hrdinu nemôžete ani dôstojne pochovať?

pridal roberto 17.7.2014 o 11:03 pod hry
Cintorín hrdinov mŕtvych MMORPG

HRY > NOVINKY >

Tiež je vám ľúto, keď končí ďalší MMO svet, končí jedna éra, obzeráte sa za stovkami herných hodín, ale svojho hrdinu nemôžete ani dôstojne pochovať? Niekto na Indiegogo však dostal pekný nápad - vytvoriť virtuálny cintorín určený hrdinom z uzavretých MMORPG svetov. Vlastne, asi nikomu nebude záležať na tom, odkiaľ váš hrdina pochádza. Zaplatíte si hrobové miesto a môžete doň uložiť spomienky hoci aj na svojho hrdinu z World of Warcraft či inej platenej hry, ktorú definitívne opúšťate a už sa nikdy, nikdy nemienite vrátiť.

Ako sa psy neobyčajne často ponášajú na svojich majiteľov, alebo snáď majitelia na psov, tak sa aj (primárne) postavy multiplayer video hier ponášajú na hráčov sediacich doma pri monitoroch. Je bežné, že medzi touto dvojicou vznikne časom emocionálne puto a keď jeden musí odísť, je to smutná chvíľa. A na toto vsádza charTomb, ktorý ponúka miesto, kam si môžete chodiť zaspomínať na svojich starých kamarátov, prezrieť si fotografie, zalistovať v životopise či pustiť známym obľúbené videá.

Autor teraz zbiera peniaze na vytvorenie čo najkrajšej vizualizácie 3D cintorína s náhrobnými kameňmi, hrobkami, niekoľkými prostrediami, striedaním denného a nočného cyklu, no a k správnej atmosfére patrí aj sladko-trpký soundtrack.

A jedna čerešnička na záver - online pohreby. No nebola by to nádhera, zúčastniť sa pohrebu jedného z virtuálnych spolubojovníkov, ak by smútočnú reč prednášal Elf, Ent, drak či šaman? Aj toto by bolo možné prostredníctvom technológie FaceRing, ktorá bola tiež prefinancovaná prostredníctvom Indiegogo.





Páči sa mi!

Zaradené pod: mmorpg






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk