Tvorca Raymana a Beyond Good and Evil si zakladá nové štúdio

Michel Ancel, tvorca Raymana a Beyond Good & Evil, si zakladá vlastné indie štúdio. Aj napriek tomu však ešte bude spolupracovať s Ubisoftom.

pridal matus_ace 1.8.2014 o 7:27 pod hry
Tvorca Raymana a Beyond Good and Evil si zakladá nové štúdio

HRY > NOVINKY >

Michel Ancel je dnes už legendou na poli herného vývoja. Na konte má celú sériu Rayman, no podpísal sa aj pod oceňovaný Beyond Good & Evil z roku 2003, ktorý má dnes už kultový status. A teraz si v Montpellieri zakladá vlastné nezávislé štúdio s názvom Wild Sheep Studio. To pozostáva z 13 ľudí, ktorí aktuálne pracujú na novom originálnom titule, ktorý by už čoskoro mohli oznámiť. To však nie sú všetky novinky, týkajúce sa jeho mena.

Aj napriek založeniu vlastného štúdia Ancel nepreťal všetky všetky spojenia s Ubisoft Montpellier. Podľa vyjadrení Ubisoftu sú hrdí, že môžu pracovať s tak kreatívnym tvorcom. Okrem tvorby novej vlastnej hry navyše stále vedie vývoj jedného ambiciózneho projektu Ubisoftu, ktorý je veľmi blízky jeho srdcu a taktiež aj celému tímu. Najskôr to nechceli konkretizovať, no neskôr z nich konečne vypadlo, že Beyond Good & Evil je veľmi dôležitým titulom, ktorý oslovuje všetky generácie hráčov a bolo by hriechom v ňom nepokračovať. Aj napriek tomu je ešte veľmi skoro na to, aby povedali niečo bližšie. Ubisoft Montpellier spolu s Ancelom na hre však pracujú. Hra plánuje využiť next-gen technológie a tvorcovia sú svojim smerovaním nadšení.

Skutočne je však príliš skoro na to, aby sme sa začali vo veľkom radovať. Opätovné potvrdenie vývoja je síce pekné, no stále sme tam, kde sa nachádzame už 6 rokov. Správy o Beyond Good & Evil 2 totiž tu a tam presiaknu na povrch, no oficiálneho predstavenia hry sme sa stále nedočkali.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19916)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk