Sony Gamescom press konferencia

Sony press konferencia z Gamescomu začne o 19:00 a priblíži nám nové a aj už známe hry.

pridal play3man 12.8.2014 o 19:15 pod hry
Sony Gamescom press konferencia

HRY > NOVINKY >

Sony press konferencia z Gamescomu začne o 19:00 a priblíži nám nové a aj už známe hry. Určite by sme mali vidieť horor Until Dawn, možno ďalšie ukážky z Uncharted 4, chýbať nebude ani Driveclub.

Live prenos môžete sledovať na oficiálnej stránke alebo cez twitch.

 

Ešte pred začiatkom samotnej konferencie pustila Sony trochu netradične hneď niekoľko videí z ich pripravovaných hier. Konkrétne sme mohli vidieť nové zábery z inFamous First Light, The Order 1886, LittleBigPlanet 3 a Bloodborne, s prvou gameplay ukážkou.

Úvod konferencie otvára efektne zostrihané intro z už oznámených hier, doprevádzané naozaj pôsobivou hudbou. Na pódium prichádza prezident SCEE, Jim Ryan a k úvodnému prejavu pripája oznámenie o predajoch PlayStation 4, ktoré presiahli 10 miliónov kusov. Pre upresnenie dodal, že ide o číslo konzol, ktoré sa skutočne dostali ku zákazníkom. Jima Ryana na pódiu vystrieda Dylan Cuthbert zo štúdia Q-Games a predstavil ich nový titul The Tomorrow Children. Hneď na to bol pustený trailer na pôvodne PC titul The Vanishing of Ethan Carter.

Na pódium prichádza Bohemia Interactive a v pozadí môžeme vidieť logo DayZ. Po oznámení PS4 verzie DayZ je pustené video na už avizovaný nový titul od Ninja Theory s názvom Hellblade a bude mať časovú exkluzivitu. Séria videí nekončí a na Hellblade nadväzuje trailer na Rime a zostrih pripravovaných indie hier. Na konferencii samozrejme nemôže chýbať Destiny. Svoje miesto na pódiu dostal Eric Hirshberg z Activisionu a okrem štatistík z bety oznámil, že sa Destiny oficiálne stalo najpredobjednávanejšou novou značkou v histórii. Časť s Destiny uzatvára prvý multiplayerový trailer. Po Destiny prichádza na rad Far Cry 4 s ukážkou rôznorodých prostredí. Každý, kto si kúpi Far Cry 4 pre PlayStation 4 dostane 10 kľúčov, ktoré môže rozdať priateľom a dať im tak prístup k voľnej trial verzii Far Cry 4. Nasleduje video z Middle-earth: Shadow of Mordor.

Po prvýkrát na GamesCome prichádza na pódium Hideo Kojima, pričom samozrejme uvádza nové video k pripravovanému Metal Gear Solid 5: Phantom Pain. To sa zameriava prevažne na nové možnosti odvedenia pozornosti nepriateľov. Nasleduje oznámenie nového hororového titulu s názvom P.T. Dostupný je na PS Store už teraz. Jim Ryan predstavuje PS4 aktualizáciu 2.0. Z prvých oznámených funkcií je aplikácia pre YouTube s možnosťou nahrávania videí rovno na YouTube. Druhou funkciou je Share Play. Tá hráčom umožní na diaľku zdielať priateľom vašu hru a to bez toho, aby ju mal stiahnutú alebo ju vlastnil.

Jim Ryan pokračuje s oznámení bety PlayStation Now na začiatok roku 2015, najskôr pre UK. Ďalšou oznámenou hrou je horor Until Dawn pre PS4 a ukázaný je aj prvý trailer. Konferencia pokračuje zábermi z DriveClubu a bližším predstavením dynamického počasia. Zatiaľ však autori ukázali iba dážď, na sneh si pravdepodobne budeme musieť ešte počkať. Na scénu prichádza Media Molecule a predstavujú na krátkom deme Tearaway pre PS4. Nejde o port PS Vita verzie ale o celkom nový diel, ktorý využíva všetky možnosti DualShocku 4.

Oznámenia nových hier pokračujú, pričom tentokrát ide o štúdio Housemarque - tvorci Resogun, Dead Nation a predstavujú strieľačku Alienation. Ďalej sa na pódium objavil Michel Ancel, tvorca Raymana, kde so svojim novým štúdiom Wild Sheep Studios oznamuje exkluzívnu hru v otvorenom svete s názvom Wild. Týmto oznámením bola zároveň Sony konferencia ukončená.





Sony Gamescom press konferencia  Sony Gamescom press konferencia  Sony Gamescom press konferencia
Sony Gamescom press konferencia  Sony Gamescom press konferencia  Sony Gamescom press konferencia
Sony Gamescom press konferencia  Sony Gamescom press konferencia  Sony Gamescom press konferencia
Sony Gamescom press konferencia  Sony Gamescom press konferencia  Sony Gamescom press konferencia
Sony Gamescom press konferencia  Sony Gamescom press konferencia  Sony Gamescom press konferencia
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Xbox hľadám hračov (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20718)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk