Pracuje Warner Bros. na konkurencii Steamu?

Warner Bros. si zaregistrovalo značku WB Play a to hneď pod rôznymi kategóriami

pridal play3man 8.9.2014 o 6:38 pod hry
Pracuje Warner Bros. na konkurencii Steamu?

HRY > NOVINKY >

Dnes už nie je problém kúpiť si hry digitálne čisto legálnou cestou, pričom hráči majú na výber hneď niekoľko služieb. Či už ide o veľmi rozšírený Steam, GOG alebo obdobná služba od EA v podobe Originu alebo Uplay od Ubisoftu, všetky z nich ponúkajú to isté, len po svojom. Samozrejme, ak ide o hry od EA či Ubisoftu, tak firmy stavajú na svojich, už spomínaných, službách a robia ich exkluzívne pre tú svoju platformu. Rovnaká situácia je aj s hrami od Valve na Steame a zdá sa, že do tohto zoznamu virtuálnych obchodov sa pridá ďalšia firma a teda aj ďalšia možnosť výberu pre hráčov.

Touto firmou je Warner Bros., ktorá stojí za sériou hier s Batmanom. Aj keď ešte nič oficiálnou cestou potvrdené nebolo, ich možné plány odhalila registrácia ochrannej známky na "WB Play" a to k hneď niekoľkým kategóriám: "služba pre online predaj, služba pre vysielanie audia a videa, zábavná služba, sťahovanie virtuálneho tovaru" a "sťahovanie virtuálneho tovaru, sťahovanie elektronických návodov, inštruktážnych príručiek pre počítače a video hry, herný počítačový softvér, video herný softvér, nahrávanie audia a videa v oblasti počítačov a video hier, sťahovanie multimediálnych súborov obsahujúcich umelecké diela, text, hudbu, video, hry a web súvisiaci s počítačmi a videom".

Registrácia domény WBplay.com prebehla ešte v roku 2013, no Warner Bros. nespravil až do registrácie tejto známky žiadne viditeľné kroky. Každopádne je naozaj veľmi pravdepodobné, že už čoskoro príde so svojou vlastnou službou, cez ktorú možno aj vydá pripravovaný Batman: Arkham Knight. Uvidíme, snáď nás už nenechajú dlho čakať.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19937)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk