Predstavený Silver Wired Stereo Headset pre PS3 a PS4

Okrem lacnejšej verzie pôvodného headsetu bola k dnešnému vydaniu Destiny oznámená limitovaná edícia Gold Wireless Stereo Headset vo farbe Glacier. White

pridal play3man 9.9.2014 o 9:39 pod hry
Predstavený Silver Wired Stereo Headset pre PS3 a PS4

HRY > NOVINKY >

Sony si k vydaniu PlayStation 4 pripravila aj nový headset - Gold Wireless Stereo Headset. K ďalšej veľkej udalosti tohto roka, konkrétne k dnešnému vydaniu očakávanej multiplayerovej akcie Destiny si pripravili jeho limitovanú edíciu vo farebnom prevedení Glacier White. Ide tak o rovnakú farbu, v akej je možné kúpiť PlayStation 4 v balení s Destiny. S PlayStation 4 je však dodávaný v rovnakom prevedení aj DualShock 4, ktorý si tak bude možné rovnako kúpiť samostatne.

K svojim podporovaným headsetom Sony už dávnejšie vydala sprievodnú aplikáciu, vďaka ktorej môžu vývojári hier vytvoriť špeciálny režim pre svoju hru a ponúknuť tak hráčom vyvážený a čo možno najlepší audio zážitok. Špecifické režimy sú dostupné pre mnoho titulov, vrátane The Last of Us Remastered. Pozadu tak nezostalo ani Bungie a pripravilo vlastný režim pre Destiny, ktorý by mal byť dostupný už dnes.

Predstavený Silver Wired Stereo Headset pre PS3 a PS4

Spolu s oznámeniami týkajúcich sa Destiny prišiel rad aj na odhalenie celkom nového modelu z rodiny PlayStation headsetov a to Silver Wired Stereo Headset. Už len z názvu je jasné, že ide o lacnejšiu verziu pôvodného headsetu, no prináša prakticky totožnú výbavu a výrazne sa odlišuje iba spracovaním. Chýbať tak pochopiteľne nebude virtuálny priestorový 7.1 kanálový zvuk, mikrofón, podpora už spomínaných audio režimov, možnosť ovládania hlasitosti priamo na kábli, pričom odľahčené spracovanie by nemalo prekážať ani po hodinách hrania. Taktiež rovnako ako všetky ostatné PlayStation headsety, aj tento bude možné pripojiť vďaka 3.5mm jacku k mobilným zariadeniam ako PS Vtia či mobilné telefóny a tablety.

Nakoniec však jedna horšia správa. Nový headset spolu s limitovanou edíciou pôvodného bol zatiaľ oznámený iba pre americký trh.





Predstavený Silver Wired Stereo Headset pre PS3 a PS4  Predstavený Silver Wired Stereo Headset pre PS3 a PS4
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19921)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk