Nvidia Game24 event začne v piatok ráno, bude veľkou oslavou PC hier

Nvidia spúšťa svoju 24 hodinovú akciu na oslavu PC hier v piatok o 3:00.

pridal saver 17.9.2014 o 10:18 pod hardware
Nvidia Game24 event začne v piatok ráno, bude veľkou oslavou PC hier

HARDWARE > NOVINKY >

Nvidia spúšťa svoju 24 hodinovú akciu Game24 v piatok o 3:00, kedy začne livestreamovať oslavu PC hier. Stream bude zachytávať živé vysielanie, prepripravené zábery, ukážu e-sport, hené novinky, skladanie PC zostáv, hráčske celebrity a veľa ďalšieho.  Prídu firmy ako Epic, Ubisoft, Boss Key, NCSoft, Blizzard, Warner Brothers, alebo Respawn, hrať sa bude napríklad DOTA s najlepšími tímami. Detaily nájdete na oficiálnej stránke game24.nvidia.com/.

Súťaž o kódy

Počas prenosu budete môcť vyhrať aj ceny, konkrétne na chate na Twitch pôjde 10 kódov na hry každú hodinu. Pôjde o jednoduchú kód napríklad “Enter now ‘Handsome Jack’ into chat and win a Borderlands code.”   Ceny budú pre každého

Súťaž o hardvér

K tomu sa môžete zúčastniť aj foto súťaže, kde musíte vytvoriť vlastnú fotku na tému Game24, aby ste  veľmi vyhrali zaujímavé ceny. Teda napríklad spravíte fotku z vášho domáceho Game24 hrania s kamošmi a uploadnete ho na Twitter, instagram s kódom #GAME24. Následne sa objaví na: game24.nvidia.com/feed  odkiaľ Nvidia každú hodinu vyberie jedného, kto dostane hodnotné ceny ako Acer XB280HK 4K G-Sync monitor (rozdajú ich šesť) , Logitech pridá 12 kompletných sád periférii, Kingston dodá set šesť Hyper X 8GB DDR3 pamätí v balení s 240GB SSD.

Súťaž o PC s 3xSLI GTX kartami (zrejme GTX980)

K tomu bude mať prenos aj hlavnú cenu PC Falcon Northwest “Jade Tiki” vo farbách GeForce, pre zapojenie sa do tejto súťaže musíte skladať 12 písmen z prenosu a rozlúštiť z nich šifru a zadať do súťažného portálu, Kto to rozlúšti prvý, vyhrá.

Podľa popisu, ktorý máme Slovensko nie je medzi krajinami, ktoré môžu vyhrať ceny vo foto súťaži a PC, ale je otázne ako presne by to chceli zisťovať.  Majú síce registráciu na svojej stránke, ale či má nejaký vplyv na ceny je otázne keďže aj tak budete sledovať cez Twitch a posielať obrázky napríklad cez Twitter.  Ak by ste sa registrovali a chceli niečo vyhrať vyberte radšej ČR.

Ak by ste náhodou zablúdili do niekoľkých live lokalít ako Londyn, LA, Chicago, Štokholm, Šanghaj, môžete si vyskúšať Oculus Rift, pozrieť na hry v 4K rozlíšení a ďalšie PC herné záležitosti.

Čo je najdôležitejšie celý tento event by mal vrcholiť predstavením GTX980 a 970 kariet. Popri tom by mali vyjsť aj testy.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk