DOTA 2 dostáva Rekindling Soul update

Na prvý pohľad malá aktualizácia mení hernú mapu, pridáva novú runu a upravuje vyváženie hrdinov.

pridal roberto 24.9.2014 o 12:53 pod hry
DOTA 2 dostáva Rekindling Soul update

HRY > NOVINKY >

Najnovšia aktualizácia hry Dota 2 prišla s pár významnými zmenami. Najväčšou je asi úprava hernej mapy, na ktorú si už hráči zvykli natoľko, že sa po nej pohybujú aj so zatvorenými očami. Valve oznamuje, že mení terén a cesty okolo Roshana, ktorého úkryt sa trošku posunul a cesta k nemu teraz vedie v inom uhle. Tiež si všimnete zmeny okolo obranných veží tieru 1 a 2 a fontány. Do hry pribudlo aj nové brnenie nazvané Crimson Guard a dôležitou udalosťou je zrod novej runy. Runa Bounty pridá jej nálezcovi skúsenosti a zlato. Nie je úplne rovnocenná so základnými runami, takže sa trochu upravuje aj nastavenie objavovania rún. Od novej aktualizácie už budú runy pribúdať vždy vo dvojici, pričom sa na jednej strane rieky objaví jedna zo základných rún a na opačnom konci sa v rovnakú chvíľu objaví runa Bounty.

DOTA 2 dostáva Rekindling Soul update

Aktualizácia poteší priaznivcov hrdinu Shadow Fiend, ktorý dostal nový, krajší vzhľad. Vylepšenia sa dočkal aj jeho Demon Eater set, s ktorým záporák dostane nové animácie, hlas, ikonu a ďalšie drobnosti.Valve tiež siahlo k vybalansovaniu hrdinov Bloodseeker a Phantom Lancer, takže si pri prvej hre nezabudnite skontrolovať ich schopnosti. Drobná, no milá úprava postihla kuriéra. Pri doručovaní zásielky sa jeho vzhľad zmení tak, aby vyzeral ako "váš" kuriér, bez ohľadu na to, kto ho platí.

Veľkým pomocníkom by pre niektorých hráčov mohla mať nová funkcia "Fight Recap". Tá vám zobrazí množstvo chronologicky zoradených štatistík a na každý zápas sa tak dá pozrieť aj optikou čísiel a lepšie tak porozumieť tomu, čo sa vlastne v uplynulých minútach stalo.

DOTA 2 dostáva Rekindling Soul update

Spolu s týmito zmenami prichádza aj celý zoznam ďalších úprav. Ilúzia Chaos Knighta teraz potrvá o 10 sekúnd dlhšie, zmenil sa obsah Treasure of the Forged Fury, zvitok mestského portálu sa bude predávať za stovku, Bloodstone už nepotrebuje Perseverance ale Soul Ring a recept... Kompletný zoznam nájdete na webe dota2. Valve tiež upozorňuje, že nová fantasy liga, Fantasy Season Two, začína už 29. septembra a potrvá do 14. decembra.





Páči sa mi!






DOTA 2 dostáva Rekindling Soul update
PC
Free2play

Vývoj: Valve / Ice Frog
Štýl: Stratégia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 9. júl 2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19937)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk