Týždenník - jesenná sezóna je už v plnom prúde

Tento týždeň sa nám objavili recenzie na Forzu Horizon 2, vyšiel Ethan Carter a ohlásený bol nový Total War.

pridal saver 28.9.2014 o 23:23 pod hry
Týždenník - jesenná sezóna je už v plnom prúde

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa nám objavili recenzie na Forzu Horizon 2, vyšiel Ethan Carter a ohlásený bol nový Total War a čínsky Assassins Creed.

Čínsky Assassins Creed prekvapil a aj keď nebude plnohodnotné pokračovanie, ale 2D arkáda v štýle Prince of Persia, pekne rozšíri tématiku hry smerom na východ. Hra bude priamo v season balíku k Assassins Creed, kde nájdete aj Unity expanziu Dead Kings.. Nakoniec však aj tak najlepší Assassin je Assassins Kittens:

Spolu s Assassinom sa na východ presúva aj Total War séria, ktorá v novej časti síce ostáva v čase Rímskej ríše,ale pridáva pohľad národu Hunov, konkrétne pod vedením Atillu.  Hra sa aj náležite volá Total War: Atilla.

Z iných titulov vyšiel na Steam aj Counter Strike Zombies, ktorý je však len archaickým modom pre CS1.6 a nie niečím novým.  Za to však veľmi potešilo vydanie Vanishing of Ethan Carter, ktorý posúva latku hrateľnosti v detektívnych adventúrach a latku grafiky všeobecne. Jediná škoda je jeho dĺžka, ale to je pri tomto indie štýle hier štandardom. Atmosféra je však jedinečná.

Popritom recenzie dostala nová FIFA 15, ktorá vyzerá decentne a končí s priemerom okolo 8.3, veľmi dobre sa v recenziách držal aj Shadow of Mordor, a nesklamala ani Forza Horizon 2 .  Z iných noviniek Blizzard prekvapivo zrušil dlho vyvíjanú MMO Titan, kde sa odhaduje, že utopil od 50 do 150 miliónov dolárov, teraz mu neostáva nič iné ako ťahať World of Warcraft až do nekonečna a zo stále pripravovaných titulov nám autori z Ubisofti priblížili Pagan Mina z Far Cry 4 .

Z technológii nám Nvidia naznačila predaj jednej generácie kariet, ktorý ide od 10 miliónov vyššie a teda spolu s AMD môžu mať okolo 15-20 miliónov a viac sme sa dozvedeli o mobilnej verzii GTX 980m, ktorá vyzerá, že takmer siaha na desktopovú GTX970, čo je veľký skok pre notebooky.

Mimo iného sme nám je už jasné, že konzoly sa budú stále viac posúvať ku Cloudu. Steam sa bude posúvať stále viac k multifunkčnosti a spustil nové funkcie na vyhľadávanie a hodnotenie hier, kde už máme vlastnú SectorSK skupinu a z bety sa do finálnej verzie dostal music player.

Z recenzii sme spísali Forza horizon 2, ktorá otvorila skutočnú novú generáciu racingových hier, NHL 15 odštartovala hokej na nových konzolách, ale je to váhavý štart, ktorému chýba veľa možností, oproti tomu pixelovaný Luftrausers zabavil, podobne aj free 2 play Hazard Ops a vlniaci sa hadík v Hohokum.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19954)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk