Xbox magazín odhalil niekoľko detailov z Halo 5: Guardians

Môže byť Halo bez Master Chiefa?

pridal roberto 10.10.2014 o 17:39 pod hry
Xbox magazín odhalil niekoľko detailov z Halo 5: Guardians

HRY > NOVINKY >

Official Xbox Magazine (OXM) vyspovedalo Bonnie Rossovú, generálnu riaditeľku 343 Industries. Témou rozhovoru samozrejme bolo predovšetkým pripravované Halo 5: Guardians, ale aj blížiaca sa Halo: The Master Chief Collection.

Z rozhovoru vyplynulo, že kompletný príbeh Master Chiefa dostane úplne nový prológ aj epilóg. 343 Industries pospája pár nedopovedaných vecí a epilógom pripraví pôdu pre príbeh Halo 5 a Jamesa Locka. Agent Locke však bude predstavený hlavne v TV seriály Halo: Nightfall, v ktorom sa pozrieme na jeho začiatky a spoznáme ho bližšie. Už dlhšie sa vie, že Locke bude v Halo 5 hrateľnou postavou a zrejme s ním budeme  hľadať Master Chiefa. Skutočným hrdinom Halo zostáva Master Chief, ktorý bol potvrdený ako "primárna postava", ale aby nezostal celkom sám, potrebuje aspoň jednu silnú vedľajší postavu. To ale nevylučuje, že práve Locke dostane viac priestoru v ďalších pokračovaniach Halo série.

Xbox magazín odhalil niekoľko detailov z Halo 5: Guardians

S otvoreným-beta testovaním multiplayeru Halo 5 by sa malo začať koncom decembra. Každý Sparťan by mal začínať s rovnakými základnými schopnosťami, pričom vylepšenia budú vo forme power-upov rozmiestnené na mape. Celkovo by mala multiplayerová časť Halo 5 vychádzať z osvedčených základov Halo 2 a Halo 3.

Komunita prejavila po ohlásení Master Chief kolekcie záujem o "playlist", do ktorého by si mohol hráč sám zvoliť svoje obľúbené mapy naprieč všetkými štyrmi dielmi. Rossová síce potvrdila, že ide o dobrý nápad, no na jeho realizáciu už štúdiu nezostal čas. Je to však jedna z funkcií, ktoré by mohli neskôr pribudnúť prostredníctvom patchu. A prečo vlastne "Guardians"? Pretože Halo 5 by proste neznelo zaujímavo. Podnázov nenaznačuje, že by hra mohla mať zaujímavý príbeh. Riaditeľka štúdia doslovne povedala: "Nie sme Final Fantasy, nechceme raz mať Halo 17." Je teda dosť pravdepodobné, že Halo 5: Guardians je posledného Halo, ktoré má v názve aj číslovku. Štúdio opäť potvrdilo, že Guardians pobeží na 60fps, ale opäť nepadla zmienka o rozlíšení. Do vydania však zostáva ešte asi tak rok času, takže možno ešte ani sami nevedia, kam až sa im ho podarí vytiahnuť.  Môžeme odhadovať, že Halo 5 bude jedným z prvých DX12 titulov na Xbox One.





Páči sa mi!






Xbox One

Vývoj: Microsoft / 343 Industries
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania: 27. október 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19959)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk