Project Totem premenovaný na Kalimba, Xbox One verzia vyjde budúci mesiac

Konkrétne sa tak stane už 17. decembra, pričom verzia pre PC vyjde o mesiac neskôr

pridal play3man 14.11.2014 o 8:38 pod hry
Project Totem premenovaný na Kalimba, Xbox One verzia vyjde budúci mesiac

HRY > NOVINKY >

Očakávaná puzzle platformovka od štúdia Press Play s pôvodným pracovným názvom Project Totem dostala približne mesiac pred vydaním oficiálny názov - Kalimba a spolu s ním sme sa dočkali aj oznámenia finálneho dátumu vydania. 

V hre budeme mať za úlohu ovládať totemov s cieľom poraziť diabolského šamana a získať späť ostrov Kalimba pre miestnych ľudí. Kalimba na prvý pohľad zaujme kreslenou grafikou s unikátnym art štýlom po všetkých stránkach. Súčasťou hry je kampaň pre jedného hráča a aj režimy pre lokálnu kooperáciu. Asger Strandby zo štúdia Press Play ich nazval ako "skúšku priateľstva - ak hru spoločne dokážete hrať a viackrát si dáte high-five ako facky, pravdepodobne ste pripravení sa zobrať".

Autori už v minulosti vytvorili pre Xbox One farebný titul Max: The Curse of Brotherhood a vývoj hry akou je práve Kalimba bola pre nich "ďalšia šanca byť kreatívny a otestovať nové nápady", zatiaľčo hľadali a opravovali chyby v Maxovi. Po tom čo ukázali prototyp na firemnej párty, štúdio najalo menší tím, ktorý dopomohol tomu, aby stihli debut na GDC. Každopádne, aj keď dátum vydania nebol presne stanovený, sľúbili, že sa hry dočkáme ešte do konca.

No a nakoniec sa im aj tento sľub podarí dodržať. Hra totiž vyjde na Xbox One už 17. decembra za cenu $10. Verzia pre PC to síce s vydaním tento rok nestihne, no malo by sa tak stať hneď po novom roku, teda v januári.





Project Totem premenovaný na Kalimba, Xbox One verzia vyjde budúci mesiac  Project Totem premenovaný na Kalimba, Xbox One verzia vyjde budúci mesiac  Project Totem premenovaný na Kalimba, Xbox One verzia vyjde budúci mesiac
Project Totem premenovaný na Kalimba, Xbox One verzia vyjde budúci mesiac  Project Totem premenovaný na Kalimba, Xbox One verzia vyjde budúci mesiac
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20202)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk